Hvordan få gratis lyd-bøker for Ipod

March 8

En titt på fire steder der det er gratis nedlastbare lyd-bøker for Ipod eller andre replay enhet.

Instruksjoner

• Lydbøker er praktisk. Du kan lytte til en bok mye lettere enn lesing, spesielt i en bil eller andre reiser spot. Lydbøker selge for mye høyere enn bøker i bokhandler i dag, men det er mange nettsteder som du kan laste dem ned til redusert pris. Hva slår en redusert sats? Gratis. Her er fire flekker, av mange, som du kan finne gratis online lydbøker klar og venter for din Ipod eller iPhone.

• Snakker bokhandel

Her har de mange flotte lyd-bøker. Området er lagt ut i en hyggelig brukervennlig måte, og det er også god informasjon for de som er nye til å laste ned gratis lydbøker. De tilbyr 37 elementer fra BBC (British Broadcasting Company). Hvis du er en Angliophile vil du elske noen av tilbudene som er her. Ta deg tid til å lese deres "Hvordan laste ned til en Ipod" Hvis du er usikker på hvordan du overfører en gratis lyd bok til Ipod.

• LibriVox

LibriVox er en alle frivillig kjøre nettsted som registrerer kapitler av public domain bøker til en MP3-fil. Det ble påbegynt i 2005 av Hugh McGuire og slagord av "Akustisk frigjøring av bøker i public domain". Det er ingen betalt for hørlig bøker på dette området, de er alle gratis nedlastbare hørlig bøker. Ta tid til å besøke og bla gjennom gamle favoritter eller klassikere som blir din nye kjære tome.

• Project Gutenberg

Den samme Prosjekt Gutenberg som utgir gratis ebøker for allmennheten har også en del som utgir gratis lydbøker mot felleskapet. Det er to kategorier som alle sine lydbøker. menneskelige lese og datagenerert. De gjør ikke noen nye datagenerert opplesninger, men alltid legge til menneskelige lese oppføringer. Det er en massiv mengde ebøker og lydbøker på dette nettstedet og generelt lett å manøvrere.

• Biblioteket

Til slutt, bør du kunne få gratis lydbøker fra din offentlige bibliotek. De har vanligvis filmer og lyd-bøker i tillegg til deres bøker. Biblioteket kan ikke ha en permanent løsning på deg gratis lyd bok, men det er likevel et alternativ. Ta hele familien ut til biblioteket som din nye kveld kunne netto du filmer, bøker, og noe å lytte til mens du venter å plukke opp ungen på fotballtrening.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com