Ulempen med å laste ned programvare fra Internett

July 9

Laster ned programvare fra Internett er rask og effektiv siden det er ikke nødvendig å vente på et fysisk produkt som kan ta uker å komme gjennom Norge. Laste ned programvare har imidlertid betydelig ulemper. Mange faktorer må vurderes før du laster ned programvare fra Internett som legitimiteten til programvareutgiveren og hastigheten på Internett-tilkoblingen.

Immaterielle

Lastet ned fra Internett er immaterielle, som betyr at du ikke får et fysisk produkt fra programvareprodusenten. Med mindre du brenne programvaren på en disk, som kan være ulovlig i henhold til lisensavtalen for noen programvareutgivere, vil det forbli som en fil på harddisken. Hvis programvaren blir utryddet på harddisken ved et uhell, blir det ingen måte at du får tilgang til programvaren med mindre utgiveren gir en slags plan for nedlasting av programvare igjen.

Personopplysninger

Noen programvareutgivere ber om personlige opplysninger før du kjøper programvare som kredittkortnummer, som kan føre til penger svindel hvis utgiveren er en kjent selger. Noen freeware utviklere vil også be om din e-postadresse før du laster ned programvaren gratis, som kan føre til daglig spam emails inne din email regningen.

Malware

Programvare som kan lastes ned som gratis kan være kamuflert malware programmer som kan samle inn personlige opplysninger og overføre den til malware skaperen. Disse typer programmer kan også forårsake uopprettelig skade på operativsystemet, som kan til slutt føre til tap av data. Derfor er bekrefter at programvaren er pålitelig før nedlasting generelt en god idé.

Båndbredde

Hvis du ikke bruker en rask bredbåndstilkobling som en T1-linje eller en kabeltilkobling, kan laste ned programvare fra Internett ta lang tid å fullføre. Fra 2010 er de fleste programmet oppsett store i størrelse, som vanligvis er rundt 1 GB mark. Spill som er tilgjengelige for nedlasting kan variere fra 5 GB til så mye som 10 GB i størrelse, som kan ta en uke når du laster ned via en treg DSL eller mobil bredbåndstilkobling.

Dataene grensen

Noen typer Internett forbindelser som mobilt bredbånd arbeid etter dataabonnement satt av Internett-leverandøren eller Internett-tjenesteleverandøren. Overstiger dataene grensen kan føre til å pådra seg ekstra avgifter. Derfor kan nedlasting programvare som er større i størrelse være uheldig å Slik bruker.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com