Slik aktiverer flere Flash-stasjoner i en

February 28

Slik aktiverer flere Flash-stasjoner i en

Bruke flash-stasjoner, thumb stasjoner og USB kjører som bærbare lagringssystemet er en ideell måte å holde oversikten over dokumenter og har en sikkerhetskopi i tilfelle noe skjer med din computer system, men å huske hva som er på hver liten enhet og administrere flere stasjoner kan være en utfordring. Med stor kapasitet minne må du kanskje bare en enkelt stasjon. Kombinere data på flere flash-stasjoner i én uten å miste viktige filer.

Instruksjoner

1 Høyreklikk datamaskinskrivebordet, velg "New" og klikk "Mappe." Dobbeltklikk mappeikonet, som åpner et tomt vindu.

2 Sett inn første flashdisk i datamaskinens USB-port. Når datamaskinen utfører alle installasjon eller sjekker, velger du alternativet "Åpne med Windows Explorer" eller "Åpne å utsikt innholdet" på skjermen.

3 Flytte vinduet "Explorer" til side, eller hvis bruker to skjermer på andre skjermen, så du kan se både vinduet og mappen.

4 Trykk og hold nede "Shift"-tasten på tastaturet. Klikk én gang på hver fil i flashdisk vindu å markere dem. Høyreklikk og velg "Kopi".

5 Høyreklikk mellomrom i den nye mappen vinduet og velg "Lim inn". Når filene er ferdig kopiert, eventuelt klikk flashdisk filer og slette dem.

6 Fjerne glimtet kjøre fra USB-porten og erstatte den med neste flashdisk. Gjenta prosessen til alle filene er i den nye mappen på skrivebordet.

7 Sett inn flashdisk å holde kombinert filene. Klikk alternativet "Åpne med Windows Explorer" eller relaterte så vinduet for flashdisk er åpen. Klikk vinduet Skrivebord-mappen. Trykk og hold nede "Shift"-tasten og klikk hver av filene i vinduet en gang. Høyreklikk og velg "Kopi".

8 Klikk vinduet flashdisk. Høyreklikk og velg "Lim inn". Avhengig av størrelse og antall filer, kan det ta litt tid å kopiere dem alle i. Eventuelt til en mappe på skrivebordet og velg "Slett."

Tips og advarsler

  • Hvis du er mer komfortabel opprette en mappe på et annet sted på datamaskinen, slik som i mappen "Mine dokumenter", kan du bruke god dømmekraft.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com