"Hvordan tog din Dragon" Online spill for barn

December 12

En populær franchise for filmstudio Dreamworks, hvordan tog din Dragon er en familievennlig film elsket av både barn og voksne. Det er en film som er moden for et spill, og heldigvis er det mange av spillene som finnes på Internett for noen å nyte. Listet nedenfor er noen av de mange spillene basert rundt Dreamworks' hvordan tog din Dragon filmen franchise.

Flyskole

Dette spillet kan bli funnet på Nickelodeon hjemmesiden, Nick.com, og lar deg spille som en av fire karakterer med deres partner drager, inkludert hikke, Ruffnut og Tuffnut, Fishlegs og Astrid. I dette spillet kontrollere du dragen som flyr gjennom hindringer, samle mynter og overlevende fjell og tordenskyer. Målet er å overleve alle fire nivåer med så høy en poengsum som mulig for å tjene "Flight School" eksamen sertifikatet. Det er en kort, men morsomt spill med mye repeterbarhet som du tjener deg høyere opp Nickelodeon score styrene.

Dragon syklistene: Dragon Berry dashbordet

"Dragon syklistene: Dragon Berry dashbordet" er sponset fellesskap av Dreamworks og selskapet som gjør presse dukker og lignende i konsept til "Flight School", men har vakkert gjengitte 3D-grafikk og power-ups i form av presse dukker og lignende godteri du kan samle gjennom farlige nivåer for å lagre Alpha dragen. Du styrer hikke og hans dragon, Toothless, samle mynter og godteri mens kjemper onde drager og manøvrering gjennom hindringer å komme til slutten av hvert nivå. Spillet er morsomt og rask, flott for eldre fans av hvordan tog din Dragon filmer.

Den offisielle webside

Dette en nettstedet alene, tilbyr som det er den offisielle film nettstedet, en mengde spill basert rundt hvordan tog din Dragon filmer. Det er enkle spill, som "Dragon trener Matching Game" og et "Maling av tall" spill, men det er også arkade-stil spill som "Hvordan å Fly din Dragon," ligner på tidligere nevnte spill, og "Fireball vanvidd," et Skyteøvelse spill med hikke, bruker ildkuler for ammo. Det er enda en massiv kamp, "School of Dragons," som krever en konto og installasjon av en 3D-grafikkdriver å spille, men er vel verdt det som du får til å trene og bånd med en drage av din egen gjennom spillet. Den er spillbar både online og på mobile enheter gjennom programmet "School of Dragons" er perfekt for die-hard fans av filmene.

School of Dragons

"School of Dragons" er et offisielt lisensierte 3D massivt multiplayer online spill basert på Dreamworks animerte serien. Tasking spillere og trening utfordringer egen drage, "School of Dragons" for spillere å fullføre ulike typer trening, som Dragon brann trening, Dragon flytrening og mer.

Spillere må også fullføre oppdrag mens du spiller sammen med andre trenere å bli den Ultimate Dragon trener. "School of Dragons" er stadig oppdatert med nytt innhold og ting å oppleve. "School of Dragons" hjemmesiden sier også at nye spillere blir med hele tiden, gjør "School of Dragons" en spennende online verden i hvordan tog din Dragon universet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com