Hvordan formatere en USB-Flash i Linux

February 15

USB-minnepinner gir bærbar lagring mellom flere datamaskiner. Flash-stasjoner bruker en robust begrunne lagringsteknologi som er vesentlig forskjellig fra større bærbare harddisker. Dette betyr at flash-stasjoner har en angi forventet levealder basert på antall lese og skrive operasjon utført. Du bør unngå formatering stasjonen journalført filsystem som ext3 eller NTFS, for å maksimere levetiden til stasjonen. Bruke ext2 filsystem for Linux-bare stasjoner. Hvis du planlegger å dele filer med Windows eller Mac system, formatere stasjonen med FAT32.

Instruksjoner

1 Åpne en ny Terminal vindu. I de fleste Linux-systemer finnes det en snarvei til å gjøre dette i tilbehør-mappen på hovedmenyen.

2 Skrive "sudo fdisk l" (uten anførselstegn) for å se en liste over stasjonene er på systemet. Koble USB-flashstasjonen til datamaskinen. Hvis systemet automatisk monterer den, Høyreklikk stasjonen og velger mat ut.

3 Skriv "sudo fdisk l" se enhets-IDen for USB-flash-enhet. Type "mkfs.vfat -F 32/dev/sdb1» å formatter det USB glimtet kjøre med FAT32-filsystemet, eller" mkfs.ext2/dev/sdb1"bruke ext2. I begge tilfeller kan du erstatte «/ dev/sdb1» med IDen til harddisken vises av kommandoen fdisk. Husk å sette parameteren "F" i store bokstaver, det er en "f" parameter, og inkluderer ikke anførselstegn i noen av disse kommandoene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com