Hvordan å kjøre bil på en elektrisk batteri og en vindturbin lade System

February 27

Hvordan å kjøre bil på en elektrisk batteri og en vindturbin lade System

De potensielle fordelene ved biler som kan kjøre på elektrisk batterier er enorme. Disse bilene kan redusere vårt behov for olje, redusere forurensning, og til slutt redusere reisekostnader. Nylige fremskritt innen elektriske har produsert silisium anode batterier, som kan biler kjøre, batteridrevet, tre til fire timer uten lading. En potensiell måte å lade opp et silisium anode batteri bruker kraften i vinden. Du kan koble en vind-drevet generator på taket av bilen direkte til elektriske batteriet.

Instruksjoner

• Kjøpe en vindturbin blad, en rotor og en motor. Motoren må kunne produsere spenningen som du må lade batteriet elektriske, med en rimelig RPM.

• Koble elektriske batteriet før du begynner å arbeide, for sikkerhet.

• Montere vindmøllen på taket av bilen. Bore hull i taket av bilen og bruk klammene og skruer som fulgte med din turbin, i henhold til produsentens instruksjoner, montere turbinen. Turbinen vil være ansvarlig for å produsere elektrisitet. Bladene fange vindkraft, forårsaker dem til å slå saktere. Rotoren, blir svar på snu bladene, raskere. Motoren konverterer energi av rotoren til likestrøm.

• Bore en ekstra hull i taket av bilen. Du vil være bestått 12-gauge AWG kabel gjennom dette hullet koble din motor til elektriske batteriet.

• Bore et hull i brannmuren, delen av bilen som skiller kupeen fra motoren. Dette hullet kan du koble din generator motor til elektriske batteriet. Plass gummi grommet i hullet for å hindre 12-gauge AWG kabel og karosseriet fra seg bort på hverandre.

• Koble 12-gauge AWG kabel til bilbatteriet. Den svarte tråden kobles til positiv terminal batteriet, koble den hvite ledningen til den negative terminalen og koble den grønne ledningen til solid metall batterihuset, som fungerer som en.

• Trekk 12-gauge AWG kabel gjennom hullet i brannmuren og gjennom hullet som du boret på taket av bilen. Koble kabelen til motor ledninger. Lodde to sammen med en loddebolt. Du er nå klar til bruk vindturbin systemet å kontinuerlig lade elektriske batteriet.

Tips og advarsler

  • Vurdere å installere en blokkering diode i den elektriske kretsen. En blokkering diode er ikke uunnværlig, men det vil sikre at kostnader flyter bare i én retning, fra vindmøllen til bilbatteriet. Ellers på døgnet når turbinen produserer lite energi, kan batteriet potensielt sende gratis oppover til din turbin, drenering det.
  • Vindkraft er en upålitelig kilde til energi, produsere mindre enn 1% av verdens elektrisitet. Hvis du prøver å drive en bil med hjelp fra en vindturbin, kan du finne deg strandet.
  • Alltid konsultere elektriker før wire en elektrisk krets. Feil kablet kretser kan skade alt fra elektriske støt til døden.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com