Forskjellen mellom USB kabel & USB til seriell kabel

August 12

Forskjellen mellom USB kabel & USB til seriell kabel

USB og USB-til-seriell kabler er avgjørende for moderne databehandling, koble til datamaskiner og eksterne enheter som skrivere, kameraer og bærbare musikkspillere. USB-til-seriell kabler, men brukes vanligvis med eldre datamaskiner og enheter der ett av elementene ikke har en USB-port.

USB-tilkoblinger

"USB" står for USB. Det er en type tilkobling designet for å være kompatibel på tvers av dataplattformer, enkelt å koble og lett å konfigurere. USB plugg porter er små og rektangulære.

Serielle tilkoblinger

Seriell plugger koble via små pinner inne i plugin og port, og de er vanligvis trapesformet eller runde. Serielle porter og plugger finnes ofte på eldre skrivere og styrespaker.

USB-kabel bruker

En USB-kabel kobles vanligvis en USB-enhet som et kamera eller skriveren til datamaskinen.

USB-til-seriell kabel bruker

En USB-til-seriell kabel kobler en datamaskin eller enhet med en seriell port til en med en USB-port. Det kan også konvertere en fastkoblet føljetong plugg, som finnes på noen eldre skrivere, til en USB-tilkobling for en moderne datamaskin.

Typer

Få riktig kabel for elementene du kobler. Det er mannlige og kvinnelige kontakter for USB føljetong, samt ulike størrelser av føljetong plugger og USB plugger, inkludert USB-A, USB-B, Mini USB og mikro-USB.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com