Hvordan koble en S-video-skjerm til en kabel

July 9

Hvordan koble en S-video-skjerm til en kabel

En kabel-TV-mottaker kan støtte flere video-utgang formater, inkludert kompositt og S-video. Komposittvideo - de vanligste - kombinerer fargeinformasjon med sync og lysstyrke. S-video skiller fargeinformasjonen på et C-signal, og sync og lysstyrke på en Y-signalet. Hvis kabelen mottakeren har en S-video-utgang, kan du koble den direkte til skjermen med en 4-pinners S-video-kabel. Hvis mottakeren din bare har en gul, runde RCA-type "push-in" kontakten, kan du bruke en adapter til å koble til en S-video-skjerm.

Instruksjoner

• Koble adapteren til S-video plugg på skjermen. Forsiktig Roter det til pinnene justere Skyv den på plass. Ikke tving den.

• Koble en enkelt dirigent RCA komposittvideokabel gul kontakter i begge ender fra kompositt videoutgang kontakten på kabelen mottakeren inngang av adapter koblet til skjermen.

• Slå på skjermen og det til å vise S-video-inngang. Se skjermens bruksanvisningen.

Tips og advarsler

  • Kabelen mottakeren har også lyd utganger men skjermen har ikke høyttalere. Hvis dette er tilfelle, må du koble til en annen enhet som kobler signalene til høyttalerne. Ellers har ingen lyd.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com