Hvordan installere flatskjermer

October 22

Hvordan installere flatskjermer

Feil installere en flatskjerm TV på veggen fører til ødelagte TV, en skadet veggen og mulig skade selv, andre eller kjæledyr Hvis TV skjer å falle. Å vite hvordan å installere din flatskjerm TV på veggen sparer du penger som ellers måtte brukes på en profesjonell installasjon av TV, reparasjoner skadede eiendeler eller medisinske regninger i tilfelle skade.

Instruksjoner

• Finn to loddrette stenderne eller bjelker, i veggen. Skyv stud finder langs veggen i området der du installerer din flatskjerm TV. Stud finder piper når den finner en bjelke i veggen. Bruk blyant til å markere plasseringen av stenderne i veggen. Standard stud separasjonsavstanden er 16 inches, så to bjelker vil være 16 inches fra hverandre.

• Plasser veggen plate så det ligger over begge stenderne. Sette inn lag boltene som fulgte med veggtykkelsen inn monteringshullene på veggen plate, og trekk dem med en skiftenøkkel. Veggfestet er nå festet til veggen.

• Fjerne bunnen av din flatskjerm TV. Dette øker visuelle TV på veggen og reduserer vekten du setter på veggfestet. Lå et mykt teppe på flatt underlag, sakte vippe TV frem så det er å legge ned på teppet, fjerne små skruene på baksiden av TVEN nær TV base, så forsiktig trekke base fra TV.

• Legg TVEN monteringsbrakettene som fulgte med vegg-braketten til baksiden av TVEN. Plasser hakeparentesene slik hull åpningene justeres over VESA-hull på baksiden av TVEN og trekk dem med en Phillips-skrutrekker. VESA hullene er utformet for å koble TVEN til veggfestet.

• Løft TVEN på veggmontert platen og rett monteringsbrakettene på veggen plate. Sett inn sikkerhetsskruene som fulgte med veggfestet gjennom parentesene og inn i veggen plate, så stramme med en Phillips-skrutrekker. Flatskjerm-TV er nå installert på veggen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com