Hvordan installere en 7-polet Trailer sele

January 26

En syv-polet trailer sele er en vevstol syv ledninger som formidler 12-volts elektrisk informasjon og gjeldende fra sine ulike kilder på et slep kjøretøy til en syv-pinners hitch-kontakt, som igjen formidler informasjon og gjeldende en tauet tilhengeren. Installere en syv-polet trailer sele omfatter å identifisere komponenter på slep kjøretøy som elektriske informasjonen eller gjeldende og ruting enkelte ledninger fra disse komponentene til stikk-kontakten.

Instruksjoner

• Bruke en hvit 10-dimensjon på ledningen for å gjøre en jordingstilkobling på slep kjøretøy. Denne ledningen kobles til terminal av syv-pinners stikk-kontakten.

• Bruk en blå 12-gauge wire for å koble slep bilens bremser kontrolleren krets. Denne ledningen kobles til terminal to av syv-pinners stikk-kontakten.

• Bruke en brun 14-gauge wire å i stry bilens halen lys/kjører lys/lisens plate illuminator krets. Denne ledningen kobles til terminal tre av syv-pinners stikk-kontakten.

• Bruke en svart 10-dimensjon på ledningen for å levere tilhengeren er 12-volts varm ledningen. Denne ledningen kobles til terminal fire av syv-pinners stikk-kontakten, og skal være utstyrt med en innebygd sikring vurdert i henhold til tilhengeren produsentens instruksjoner.

• Bruk en gul 14-gauge wire å i stry bilens venstre sving/brems lys krets. Denne ledningen kobles til terminal fem til syv-pinners hitch-koblingen.

• Bruke en grønn 14-gauge wire å i stry bilens høyre sving/brems lystråd krets. Denne ledningen kobles til terminal seks av sju-pinners stikk-kontakten.

• Bruk en lilla 14-gauge wire å i stry bilens sikkerhetskopiere lys krets. Denne ledningen kobles til terminal syv (i midten) av syv-pinners stikk-kontakten.

• Bruk en eyelet terminal å gjøre en ren, lyd jordingstilkobling mellom den hvite ledningen og en skrue eller bolt drevet i stry bilens chassis. Bruk wire splicers for å gjøre alle andre tilkoblinger, og isolere splicers med elektriske tape. Bruke plast zip bånd for å finne selen og sin personlige ledninger slik at de ikke oppretter tur farer, og slik at de ikke kan kontakte varme eller flytte komponenter. Rute selen til et sentralt punkt på baksiden av slep kjøretøy hvor syv-pinners stikk-kontakten vil være tilstøtende til slep pakken.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com