Hvordan du kobler en iPod til mer enn ett iTunes

February 9

Hvordan du kobler en iPod til mer enn ett iTunes

Apples iTunes har uheldig ulempen med bare støtter en iPod samtidig med standardinnstillinger; trekke opp en annen iPod uten de riktige trinnene kan føre til biblioteket fjernes helt. Ved å opprette flere biblioteker, men gjenkjenner iTunes programmet en iPod per bibliotek, holde samlingene separat og intakt.

Instruksjoner

• Hold nede knappen Shift mens utvide "Start meny" fra verktøylinjen, klikke på "Alle programmer"-menyen og klikke på iTunes-symbolet fra mappen merket "iTunes."

• Stopp holder SKIFT-knappen for å åpne en dialogboks - et vindu som datamaskinen bruker til å be din preferanse på en handling. Vinduet spør om du vil "Velg biblioteket" eller "Opprett bibliotek."

• Velg "Opprett bibliotek" for å åpne et vindu der du kan lagre maskinen til et sted på harddisken. For enkelhets, kan du lagre den på iTunes bibliotek-mappen der andre mappen som heter "iTunes Music" lagres. Den første mappen kan vanligvis finnes i mappen som heter "iTunes," en undermappe av "Min musikk"-mappen.

• Åpne vinduet ved å holde SKIFT, klikke på start, og klikker på iTunes-symbolet for å velge knappen som sier "Velg et bibliotek," Dette lar deg velge biblioteket du trenger for iPod du skal koble til datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Noen tastatur som krever å hold høyre SKIFT-knappen i stedet for til venstre til start-menyen for trinnene ovenfor; i tillegg, klikke på iTunes-symbolet på "Alle programmer"-menyen i stedet for fra din hurtigkoblinger hvis en iTunes-ikonet finnes.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com