Diktafon vs telefon

July 6

Diktafon vs telefon

Både Dictaphones og telefoner formidle talekommunikasjon. Telefoner tillate folk å snakke med andre med en telefon hvor som helst i verden. Dictaphones spille inn lyd og har avspillingsfunksjoner slik at folk kan skrive opp det som ble innspilt, høre på stemmen-sporet eller sende den til en datamaskin for transkripsjon.

Betydning

Telefoner tillater folk å kommunisere med andre, enten det er en uformell og vennlig samtale eller formidle viktig og avgjørende informasjon til andre. Telefonlinjer, Internett-leverandører og mobiltelefon tårnene kringkasting stemmen signaler. Diktafon, et merkenavn eller båndopptakere la brukere spille inn tale senere transkripsjon eller registrere for et møte. Spesielle båndopptakere kan registrere telefonsamtaler. Telefoner også sende elektroniske signaler å sende telefakser eller koble til Internett.

Typer

Noen telefoner og Dictaphones er digital, mens andre er analog. Noen Dictaphones har telefoner og organer ligner på telefoner, mens andre ligne liten båndopptakere. Analoge systemer gir brukernes færre alternativer for gjennom ringer mønstre eller laster opp innspillinger. De digitale systemene tillate folk å bruke datamaskinene transkribere innholdet av innspillingen manuelt eller med stemme innspillingen programvare. Digitale telefoner kringkastingssignaler over Internett og registreringer av ringer aktivitet er tilgjengelig fra leverandører av digitale telefonen, også kjent som stemme over Sykehuslege protokollen (VoIP).

Betraktninger

Mens nesten alle har en telefon eller tilgang til telefon, færre mennesker har eller trenger Dictaphones eller båndopptakere. Personer med datamaskiner kan bruke mikrofoner til posten stemme spor, og filen kan sendes til andre eller brukes å dubbe digital video produksjon. Digital båndopptakere har bærbar minnekort som kan leses av datamaskiner for langtidslagring eller distribusjon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com