Hvordan konvertere bærbare tastatur til en stasjonær tastaturet

August 11

Hvordan konvertere bærbare tastatur til en stasjonær tastaturet

Bærbare tastatur gir en annerledes opplevelse enn frittstående desktop tastaturer gjør. Bærbare tastatur er mindre og mer kompakt, og de er fast på plass på den bærbare datamaskinen. Laptop tastene har også en annen følelse enn desktop seg, på grunn av ulike mekanismen for sin design. For disse to grunner foretrekker noen mennesker å bruke frittstående tastatur med sine bærbare datamaskiner. Heldigvis, det er veldig enkelt å ordne. Det er samme fremgangsmåte som bruker frittstående mus.

Instruksjoner

1 Kjøpe en frittstående tastatur fra en forhandler eller på Internett. Du kan kjøpe en high-end hvis du liker, men de er sjelden verdt det med mindre du har spesielle behov. Du kan få et godt tastatur for under 10 dollar. Bare sørg for at den har alle tastene du trenger det har, og at plasseringen av tastene er akseptabel for deg.

2 Kjøpe en PS/2 USB-kortet, hvis tastaturet har en PS/2-kontakt i stedet for en USB-en. Mange tastaturer fremdeles bruke PS/2-kontakter, mens noen bærbare datamaskiner har porter for PS/2-tilkoblinger. PS/2-kontakter er runde, mens USB-kontaktene er rektangulære og flatere. Disse kortene er skitt billig og krever ingen spesiell programvare. Noe tastaturer har en adapter som del av pakken.

3 Sett tastaturkontakten inn i adapteren, om nødvendig.

4 Koble tastaturet (med eller uten adapter, om nødvendig) til noen av din bærbare USB-porter. Du kan gjøre dette mens datamaskinen kjører. Operativsystemet vil automatisk oppdage ny maskinvare, og i noen få sekunder tastaturet frittstående vil være klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Du kan koble til eller koble tastaturet når som helst, mens datamaskinen kjører. Den bærbare innebygde tastaturet ville fremdeles arbeide; Du kan bruke ett. Legge til en frittstående er tastaturet nyttig hvis enkelte av tastene på tastaturet laptop slites ut og begynne å regelmessig pop løs.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com