Hvordan bygge en AMD 64 datamaskinen

November 13

Hvordan bygge en AMD 64 datamaskinen

AMD selskapet produserer konsekvent noen av de mest avanserte og kraftige prosessorene for personlige datamaskiner i verden. AMD 64 serien prosessorer er ideelle for nyskapende spillsystemer eller datamaskiner som ofte kjører flere store programmer samtidig. Du kan bygge din egen AMD 64 basert computer system i stedet for kjøpe en pre-bygget PC hvis du vil tilpasse sine spesifikasjoner og få en bedre kunnskap om den interne driften av en datamaskin.

Instruksjoner

1 Bestemme hvilken AMD 64-prosessor du vil bruke for den nye datamaskinen. Sjekk hvilken type socket prosessoren kobler til på et hovedkort og generell hastighet egenskaper. Kjøpe en tilsvarende hovedkort som har samme type kontakten kontakten og har også nok minnespor for RAM du vil installere. Kjøpe både lydkort og videokort som bruker den samme typen spor som hovedkortet har.

2 Velg en datamaskin sak som passer hovedkortet du kjøpte. Kjøpe de resterende interne komponentene må du bygger datamaskinen som harddisk, strømforsyning, sak fan og overskrivbare DVD-stasjonen. Velg de eksterne komponentene du trenger også som skjerm, tastatur og mus. Kjøp operativsystemet du vil vil installert på datamaskinen, for eksempel Windows Vista eller Linux.

3 Bruk en skrutrekker til å koble de små dekselskruer langs siden av datamaskindekslet. Trekk eller skyve tilbake sidepanelet slik at du kan se innsiden av saken. Finn de større monteringsskruene som fulgte med hovedkortet ditt og bruke dem til å skru hovedkortet inn i saken. Skyv strømforsyningsenheten inn i stasjonsplassen på toppen av saken og fikse på plass med tilsvarende skruene. Ta lang og tynn gule kabelen med hvite kvinnelige slutten og koble den til den mannlige enden på hovedkortet.

4 Skyv AMD 64 prosessoren ned på prosessoren kontakten. Plasser prosessorviften over prosessoren og fastsette den på plass ved å installere skruer på hver av de fire sidene av viften. Installere RAM-moduler ved å feste dem ned til hukommelsesplassen. Sjekk bunnen av RAM før du presser den å se om det har en "tastet" hakk som angir hvilken retning det skal plasseres.

5 Snapper din utvidelseskort som video eller lyd kortet, i sporene og deretter holde dem på plass ved å sette skruene på baksiden av datamaskinen. Skyv resterende stasjonene, for eksempel DVD-stasjonen, i stasjonsplasser på forsiden av saken og koble dem til strømforsyningen med gule kabler. Sette saken fan over den firkantede åpningen på siden eller bak saken og installere skruene på sidene.

6 Plasser sidepanelet tilbake på saken og installere dekselskruer. Koble strømledningen til en elektrisk stikkontakt og deretter kobler kablene for eksterne komponenter. Slå på maskinen og sted installasjons-CD for operativsystemet i CD- eller DVD-stasjonen bay.

7 Fullføre installasjon og registrering og deretter vente på operativsystemet å fullføre installasjonen.

Tips og advarsler

  • Kontroller retningen på hovedkortet før du installerer skruene for å sikre at stasjonsplasser og kabel porter matche opp riktig med datamaskinen. AMD 64 prosessorer har en av tre typer socketer som "Socket 934," "Socket 754" og "Socket AM2." Navneskjema prosessorens vil fortelle deg hvor rask prosessoren fungerer. For eksempel vil en "6400" serien AMD 64-prosessor kjøre raskere enn en "2800" serien.
  • Kontroller at du installerer et operativsystem som kan utnytte 64-biters prosessor. Den vanlige versjonen av Windows XP støtter ikke 64-bit bearbeiding, men Microsoft tilbyr en spesiell 64-biters utgave til en høyere pris. Skruene ment for montering hovedkortet på saken vil vanligvis være en annen farge enn resten av dekselskruer for enkel identifikasjon.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com