DIY Acura TSX kald luftinntak

December 14

DIY Acura TSX kald luftinntak

TSX er en sportslig sedan produsert av Acura og tilgjengelig over hele verden. Selv om allerede utstyrt med mer enn 200 hestekrefter, kan noen eiere ønske å gå enda lenger for å maksimere bilens ytelse ved å legge til en kald luftinntak, som bringer kaldere luft i motoren og brenner mer effektivt på grunn av sin økt tetthet. Kald luftinntak fra merkevarer som K & N kan selge for hundrevis av dollar på forhandlere, men tro det eller ei, du kan lage dine egne med en tur til jernvarehandelen til en brøkdel av prisen.

Materialer

Siden du egentlig bare erstatter boksen lager luft i bilens motorrommet med en mer direkte rute for luften å reise, trenger du to deler av piping, ca 2,5 tommer til 3 inches i diameter og ca 2 fot lang. De kan være laget av ABS plast eller mer aluminium eller stål. Du må også to gummi couplers, som er som gummi ermer, som også er 2,5 tommer til 3 inches i diameter, samkjøre med bredden på rørene dine. Du vil også trenger fem rør klemmer, eller slangeklemmer de kan noen ganger være henvist, som kan strammes med en flat-head skrutrekker. Til slutt, trenger du en konisk filter å gå på slutten av inntaket. Kjøpe disse fra enten den automotive delen av en jernvarehandel eller bare en standard auto deler butikken.

Konstruksjon

Det er veldig enkelt å konstruere inntaket. Bare kobler de to stykker av rør med gummi koblinger og stram nettverkstilkoblingen to av slangeklemmer. La ca 2 inches av plass, mellom rørene slik at du kan bøye delen gummi som slutten av inntak må imidlertid å dyppe ned under bilens motor bay. Velg hvilken ende av lenger, fleksibel røret du vil ta i luften og stikke det konisk filteret, å sikre det, også, med en slange klemme. Du har nå opprettet inntaket, og alt som er igjen for å gjøre er installere den.

Installasjon

Først fjerne boksen lager luft. Dette gjøres vanligvis ganske enkelt og er bare et spørsmål om unbolting det fra sin plass i maskinen. Se bilen håndboken hvis du har problemer med dette trinnet. Når boksen er unbolted, det bør løfte lett, slangen og alle, ut av bilen. Nå bruker den andre gummi coupler, koble den gratis enden av inntak du opprettet i trinn 2 til motoren throttle body, som er den store sirkulære åpningen under boksen luften du fjernet; Dette er der luft inn i motoren. Snurp inntaket gass kroppen bruker siste to slangeklemmer og deretter lede den andre enden av inntaket, med filteret ned under din motor bay slik at filteret hviler på den indre kanten av din fender. Starte bilen og rev motoren; Det bør ha en fin brøl og hestekrefter bør økes ved ca 5 prosent til 7 prosent under normale omstendigheter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com