Typer Elektrisk Motor forretter

February 6

En elektrisk motor starter er ansvarlig for å snu motorer eller motor-kontrollert utstyret av og på. U.S. Department of Energy støtter bruk av elektrisk forretter i stedet for gass ekspansjon turbin forretter som avgir metan. Det er seks vanlige typer elektrisk motor forretter: full spenning, redusert spenning, del-svingete, Wye-Delta, primær resistens og myke forretter.

Full-spenning

Full-spenning forretter er de mest brukte startende. De er også generelt referert til som "over-the-line" forretter på grunn av plasseringen av motoren over hele spenningen av forsyningslinjer. Ulike typer full spenning forretter inkluderer magnetisk, redusere eller reversere og kombinasjon. Denne typen starter brukes vanligvis med kretsbrytere.

Redusert spenning

For motorer eller maskiner som krever en jevnere eller mildere start, er redusert spenning forretter mer egnet enn full spenning forretter. Dette senker startmoment av en motor eller styrer den første bølge av gjeldende. En redusert spenning forrett er nødvendig for pumping motorer slik at motoren til å justere presset før akselererende fullt.

Primær resistens

Primær resistens starteren fungerer ved å distribuere strøm til motoren gjennom motstander. Denne typen starteren er en av de mest enkle og effektive, men det ikke er egnet for motorer som ofte startes på nytt på grunn av motstander tendens til å varme opp. Primær resistens forretter brukes oftest med motorer kjører transportbånd bærer skjøre gjenstander.

Wye-Delta

Wye-Delta starteren er en annen forrett som starter en motor med redusert gjeldende. Fordi denne oppstartsmetode har den laveste startmoment, er det det beste alternativet for motorer eller maskiner som må startes ofte. Oftest brukes Wye-Delta forretter av kommersielle næringer for motorer apparater og lys.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com