De beste klut vanntette lastebil sete dekker

July 31

De beste klut vanntette lastebil sete dekker

Vanntett setetrekk kan være svaret å transportere våt hundene, svette-gjennomvåt arbeidsklær eller små barn med iskrem. Hvis du har kuttet opp seter, ville en vanntett setetrekk gjøre det gamle bil eller lastebil se nye igjen. Uansett årsak, er det en rekke kvalitet setetrekk på markedet i dag.

Marathon setetrekk

Marathon setetrekk har vært produksjon sete dekker for SUV og lastebiler siden 1978. Marathon bruker en holdbare type stoff kalt Condura nylon, hvilke er 100 prosent vanntett. Condura nylon er laget av et materiale som er nær lerret men føles myk og gir komfort av skinn. Disse dekker er sol-fade motstandsdyktig, brannhemmende og Apparat washable. Det er et godt valg av stiler og farger. Hver dekke er montert til SUV eller lastebil. Marathon sete dekker alle kommer med en to-års garanti. Forbrukere som disse setetrekk for kvaliteten av marathons utførelse og kunden service.

Plass sparere pluss

Sete Savers pluss mottatt en 2008 Miami Business Award fra amerikanske lokale Business Association. Mange forbrukere likte disse dekslene på grunn av passer. Dekker passer veldig tett, gi utseendet av sømløs seter. Plass sparere har vanntett setetrekk som er ikke bare vanntett, men også passer svært tett over setet. Kundeservice er veldig bra og reagerer svært raskt på eventuelle spørsmål eller bekymring en kunde kan ha.

Skråstille komfort neopren setetrekk

Ren komfort setetrekk er laget av et materiale kalt neopren. Dette materialet er svært komfortable og vanntette. Vann perler opp på dette materialet, som gir en lett cleanup. Ren komfort gjør svært høy kvalitet setetrekk som er holdbart som vel som attraktive. Sete dekker passer perfekt. Kundeservice krediteres for selskapets høyt antall fornøyde kunder kommer tilbake.

Våt Okole Hawaii-setetrekk

Den våte Okole Hawaii-setetrekk er laget av boksing neopren, som ligner våtdrakt materiale. Dette materialet er behagelig, allsidig og 100 prosent vanntett. Dette selskapet produserer disse setetrekk i USA. De har over 1500 spesialdesignede mønstre i over 40 fargekombinasjoner. Disse setetrekk installere lett og komfortabel svært. De er flekk - og ulempe-bevis. Den våte Okole Hawaii-setetrekk kan matchet og brukes i alle modeller av biler og lastebiler.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com