Programvare for Sanyo kameraer

May 2

Programvare for Sanyo kameraer

Sanyo videokameraer er stor for ikke bare shooing videoer men også for å ta bilder. Når du er ferdig med å ta bilder og video med en av kameraene du må koble den til datamaskinen din for å dele og bruke disse videoene. Heldigvis kommer alle Sanyo kameraene med en programvare pakke full av programmer for å hjelpe deg å få mest mulig ut av bilder og videoer.

Photo Explorer

Photo Explorer er et ganske grunnleggende fotoprogram som automatisk fanger alle fortsatt bildene du har tatt med Sanyo kameraet. Programvare organiserer bildene i galleriet som skjemaer, tillater brukernes å navigere gjennom bildene på datamaskinen med letthet.

Film fabrikk

Mye som Photo Explorer er film fabrikk en måte å organisere videoene du har spilt inn med videokameraet Sanyo. Videoene er ordnet i programmet slik at du enkelt kan navigere til en video kan du se eller dele med en venn.

Bevegelse direktør

Bevegelse er en et program som lar deg fjerne uskarphet som kan ha oppstått i videoen fra bevege kameraet. Programmet kan du lage et panoramisk stillbilde fra pan video bilder av scener du registrerte med Sanyo kameraet også.

QuickTime

QuickTime er programmet datamaskinen bruker til å spille av videoklipp du har spilt inn med videokameraet Sanyo. Video spillt inne QuickTime kan lagres som forskjellige filtyper, komprimert og sendt til venner eller familiemedlemmer fra programmet.

ITunes

ITunes er et populært program laget av Apple for å organisere video og lydfiler. ITunes kan brukes til å organisere filer du har spilt inn med Sanyo kameraet og kan også brukes til å overføre de videofiler på en iPod for å ta med deg mens du er på farten.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com