Hvordan skjule bærer logoen på en iPhone

February 7

Hvis du har en iPod eller en iPhone, vil du se at bærer logoen er en del av skjermen. For de som ønsker å endre dette, må du endre backup av iPhone slik at dette ikke vises. Det kan gjøres i noen få enkle trinn, men hvis du ikke teknologisk dyktigere så vil du kanskje tenke to ganger fordi skade som har gjort eller feil gjort kan skade langvarig.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen med kabelen. Åpne iTunes-programmet og vise iPhone inne programmet. Dette er hvor du skal gjøre endringene til iPhone å eliminere bærer logoen.

• Høyreklikk iPhone på verktøylinjen "Enheter". En miste-ned meny vises, og du må velge alternativet "Tilbake Up" og klikker den. Dette vil lage en sikkerhetskopi av din iPhone som er.

• Dataoverføre og installere iBackup Bot. En gratis prøve av dette programmet kan bli funnet med en rask Internett-søk. Ikke bry deg om den begrensede tiden, siden dette er én gang, og du trenger ikke å løpe ut og kjøpe en kopi av programvaren.

• Lukk iTunes. Åpne iBackup Bot og se siste sikkerhetskopiering at du nettopp gjorde. Når sikkerhetskopieringen er åpen vil du finne linjen som leser "Library/Preferences/com.apple.springboard.plist." Dobbeltklikk linjen og klikker "Avlyse" på første popup-meldingen.

• Skriv inn følgende:

< nøkkel > SBFakeCarrier < / for >

< streng > egendefinert operatør her < / string >

Dette skal settes i koden nedenfor "< dict >."

• Lagre endringene og Lukk popup-vinduet. Klikk "Fil" på verktøylinjen og deretter "Gjenopprett". En popup-melding spør om du er sikker; Klikk "Ja." Endrede sikkerhetskopien lastes ned på din iPhone, og bærer logoen vil være hva du skriver med koden.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com