Hvordan fjerne dørpaneler på en 2000 Ford F150

March 19

Hvordan fjerne dørpaneler på en 2000 Ford F150

Fjerner dørpaneler på en 2000 Ford F150 er et nødvendig skritt i mange reparasjoner som involverer innerdør komponenter, for eksempel vinduet motoren, vinduet regulator, Lås aktuator, utvendig dørhåndtak og låsen. Formålet med dørpanelene er ikke bare for estetikk, men å gi hus for vinduet og lås brytere, høflighet lights og indre dørhåndtak. Denne fremgangsmåten er best utført av noen med mekanisk aptitude og noen grunnleggende reparasjon erfaring.

Instruksjoner

• Fjerne øvre plast trim ved å lirke den av dørkarmen med trim-verktøyet. Forsiktighet ikke å knekke trim av nysgjerrige for hardt. Bak trim er en Philips-skruen. Fjerne det skruen med Philips skrutrekker. Du kan kjøpe en trim-verktøyet fra de fleste auto deler eller verktøyet forhandlere for mindre enn $20.

• Lirke indre dør håndtak rammen løs med trim-verktøyet og sett frontrammen til side. Dette vil utsette den andre skruen, som du også må fjerne med Philips skrutrekker.

• Fjerne vinduet bryter rammen bruker trim-verktøyet til å forsiktig lirke den opp og dørpanelene. Koble fra ledningsnett vinduet bryteren på baksiden av bryteren for hånd. Sett frontrammen til side.

• Trykk i og oppover på dørpanelet til det kommer døren. Nå løft den oppover langt nok slik at du kan koble ledningene for høflighet lys i nedre hjørne for hånd. Angi dørpanelet med resten av trim, på et sted der det ikke blir skadet eller skitne resten av hva reparasjon du er foretagende.

• Gjenta trinn en til fire på motsatt døren.

Tips og advarsler

  • Når du fjerner plast trim, stoppe nysgjerrige på den dersom trim begynner å forvrenge eller misfarges. Mens plast trim kan virke billig, er det absolutt ikke billig. Hvis du må stoppe nysgjerrige på et bestemt sted, bare gå til en annen del av trim og prøver nysgjerrige det med trim-verktøyet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com