Hvordan bruker jeg en Mac Apple bærbar datamaskin?

May 4

Hvordan bruker jeg en Mac Apple bærbar datamaskin?

Hvis du er ny til en verden av Apple-datamaskiner og har nylig konvertert fra et Windows-system, kan det hende du litt forvirret hvordan å bruke systemet. Etter litt leting på en Mac bærbar datamaskin, vil du innse at ikke det er vanskelig å bruke en Mac, og du kan selv oppdage at en Mac ofte er enklere å bruke enn en Windows-basert datamaskin.

Instruksjoner

1 Trykk den sirkulære strømknappen på Apple Mac bærbar PC. Operativsystemet tar bare bare øyeblikk å laste. Fortsette med å bruke datamaskinen når det lastes inn. Klikk på "Eple" logoen i øvre venstre hjørnet av skrivebordet, velg "nedlegge" og Mac datamaskinen slås av.

2 Undersøke ikonene nederst på skjermen. Dette er the "dokk", en egenskap tilsvarende til desktop ikoner på Windows-maskiner. Klikk på et ikon og programmet startes.

3 Klikk ikonet "Finder" i nedre venstre hjørne av skrivebordet (det ser ut som et ansikt). Dette ligner på "Start"-menyen på en Windows-datamaskin. Et vindu laster, slik at du kan få tilgang til programmer og filer på datamaskinen. Programmer ikke på dock ved å klikke "Macintosh HD," etterfulgt av "Programmer" og alle programmene installert vises. Dette ligner på "alle programmer", "Tilbehør"-alternativet på datamaskiner med Windows.

4 Klikk programmet liste og dra det til dock for enkel tilgang til programvaren.

5 Sett en CD i stasjonen av Apple Mac bærbar PC og en CD-ikonet vises på skrivebordet. Dobbeltklikk på CD-ikonet for å få tilgang til informasjon på platen. Hvis det er en installasjons-CD, laster automatisk veiviseren for installasjon av programvare. Med en Windows installasjons-CD, følger du instruksjonene for å installere programvaren.

6 Koble en ekstern harddisk til en USB-port til Mac. Når datamaskinen finner harddisken, vises en flyttbar enhet-ikonet på skrivebordet. Dobbeltklikk på ikonet for å få tilgang til enheten informasjon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com