Hvordan legge til lag i Corel Photo

May 28

Lag er viktig for bilderedigering prosessen fordi hver nye laget er som å sette en beskyttende film over siste redigering. For eksempel si at du ønsket å legge en stjerne burst til et bilde av en nattehimmelen, men ikke ønsker å rote opp originalbildet. I dette tilfellet vil du legge til et lag, som er en gjennomsiktig eller semi-transparent arbeidsområde, over originalbildet og oppretter stjernen sprakk på det nye laget. Dette tillegget kan fjernes umiddelbart ved å slette laget og originalbildet ville være god som ny.

Instruksjoner

1 Klikk på alternativet lag i hovedmenyen.

2 Klikk på hvilken type lag du ønsker. Raster lag er et godt valg hvis du vil gjøre små endringer til bildets toner og farger vises veldig bra. Vektor lag er et godt valg for bilder som må være svært klar når forstørret. En maske lag brukes til å justere tettheten for bildet.

3 Navnet ditt lag og justere opacity på hurtigmenyen som åpnes.

4 Klikk på Blend Mode for å velge egenskapene til det nye laget. For eksempel hvis du ønsker det nye laget å mørkne bildet, velg "mørkere". Hvis du ønsker en klar lag som du kan justere manuelt, velger du "normal".

5 Klikk "OK" og Corel Photo oppretter laget. Du kan bytte frem og tilbake mellom lag, klikker du på navnet på laget du vil arbeide med i lag pallen til høyre på skjermen.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil slette et lag, klikker du på lagnavnet i lag pallen og klikk på Slett-knappen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com