Pella Windows installasjon Tips

October 24

Når du legger til eller erstatte windows, velger huseiere ofte Pella produkter på grunn av sitt rykte for kvalitet og holdbarhet. Pella tilbyr installeringstjenester for alle vinduene, men hvis du er en fan av gjør det selv-prosjekter, kan du spare penger ved å håndtere jobben selv. Mens oppgaven kan virke litt skremmende, med noen grunnleggende tips i tankene kan gjøre prosessen enklere, så du kan nyte din nye vinduer så mye raskere.

Verve hjelp

Installere et Pella vindu er en ganske grunnleggende prosess, kan vinduene være tunge og vanskelig å manøvrere. Hvis mulig, be en venn eller et familiemedlem til å hjelpe med installasjonen. Når innstillingen og festing vinduet inn i åpningen, to eller flere personer er nødvendig for å fullføre fremgangsmåten, så prøver å installere vinduet selv kan føre til skade eller skade til vinduet.

Sted mellomlegg nøye

Pella windows bruke plast mellomlegg for å holde vinduskarmen nivået. Hvis du ikke plasserer mellomlegg riktig, kan det oppstå bukker nederst i vinduet. For en nivå terskel, sted mellomlegg 1 tommers bred og 1/4 tommers tykke på vinduets nedre åpning slik at de er ca 1/2 tommers fra hver side. Angi ekstra mellomlegg i stedet, at avstanden mellom mellomlegg er mindre enn 18 inches på center. Hvis vinduskarmen ikke nivå, justere mellomlegg til vinduet er nivå og rett.

Bruk sugekopper

Vinduet Pella kan være vanskelig å håndtere siden glassoverflaten er glatt og vanskelig å forstå. Du kan også opprette skjemmende fingeravtrykk som må renses etter installasjon. For å gjøre oppgaven enklere og unngå ekstra rengjøring, kjøpe sugekopper fra lokale oppussing eller jernvarehandel. Du kan finne dem med håndtak på baksiden så du har et sted å gripe som du manøvrere vinduet på plass i åpningen. Når du er ferdig å plassere vinduet, la ikke av sugekoppene merkene bak, enten.

Bruke lavtrykk skum fugemasse

Bruk et isolerende skum for å forsegle interiøret Pella vinduet så varme ikke rømme hjemmefra. Men husk å bruke et lavt trykk skum fordi en høytrykks skum kan forårsake bukker i vinduet ramme og hindre vinduet åpner og lukker skikkelig. Når bruker lavt trykk skum fugemasse, plassere applikatoren munnstykket ca 1 tomme dypt i området mellom grov åpningen og vinduet og bruke en perle av skum som fyller hele 1 tomme området. Denne metoden av programmet sikrer at det er rom for skum å utvide så det ikke er presset ut over tid. Tillate at skum for å angi pakkens instruksjoner og teste vinduet for å se at den åpnes og lukkes korrekt. Hvis ikke, må du fjerne skummet med en taggete kniv og justere vinduet mellomlegg før at skum.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com