Hvordan å tørke en datamaskin rent uten en CD av Windows 7

May 12

Du kan tørke av harddisken rent på hvilken som helst datamaskin ved å kjøre en spesialisert, sikre slette programvarepakke som er utviklet for å fjerne alle programmer og data. De fleste harddisker inneholder slettede filer kan lett bli gjenopprettet med rettsmedisinske programvare. Slette alle slettede områder av stasjonen og overskrive hele stasjonen med en tilfeldig eller sikker mønster som etterlater ingen spor av filer eller innstillinger. Du kan kjøre flere populære programvarepakker som tilbyr militære styrke sikker tørke av harddisker.

Instruksjoner

[email protected] harddisk viskelær

1 Last ned programmet "[email protected] Hard Drive Eraser" fra http://www.killdisk.com. Installere den på måldatamaskinen inneholder stasjonen som tørkes ren.

2 Sikkerhetskopier viktige filer på harddisken eller opprette en system image disk.

3 Starte "[email protected] for Windows." Klikk i avmerkingsboksen ved siden av stasjonen for å bli slettet. Klikk "Kill" på verktøylinjen eller trykker "F10" for å fortsette.

4 Klikk "Start" for å slette harddisken standardmetoden eller endrer innstillingene som ønsket. Klikk "Start".

5 Type "Slett-alle-DATA" med store bokstaver og inkluderer bindestreker. Klikk "OK". Klikk "Ja" på bekreftelsesdialogboksen. Alle programvare og filer slettes og operativsystemet må lastes fra en system det å bli frisk skiven eller operativsystem-platen til å starte datamaskinen.

Iolo DriverScrubber

6 Last ned programmet "Iolo DriveScrubber" fra http://www.iolo.com/ds/3. Installere den på en datamaskin som har en CD- eller DVD-brenner eller en diskettstasjon som er installert. Ikke Opprett en diskett hvis datamaskinen skal slettes ikke har en diskettstasjon.

7 Sikkerhetskopiere viktige filer på stasjonen som skal slettes eller opprette en system image disk flittig.

8 Start DriveScrubber programvaren. Klikk "Start" ved siden av "Opprette DriveScrubber støvel diskett".

9 Klikk stasjonen som disken skal opprettes på. Klikk "Neste" for å fortsette. Velg faktiske stasjonen som skal brukes. Klikk "Neste". Klikk "Avslutt" for å fullføre operasjonen når disken er opprettet.

10 Plass oppstartsdisketten i datamaskinen som skal bli slettet og hvile computeren. Trykk "Enter" Hvis bedt om å starte til CD/DVD-stasjonen.

11 Angi lisensnummeret som fulgte med programvaren. Trykk "Enter" for å fortsette. Bruk opp- og nedpilene for å markere installerte stasjoner på datamaskinen. Trykk space for å velge stasjonene som skal slettes. Trykk space for igjen å fjerne en stasjon hvis nødvendig.

12 Trykk "Enter" for å fortsette. Bruk opp- og nedpilene for å velge en tørke. Trykk "Enter" for å fortsette gjennom neste skjermbilde eller gjør ønskede endringer til avanserte alternativer. Trykk "Enter".

13 Hold nede "Ctrl"-tasten, "Alt"-tasten og "Shift"-tasten, og trykk bokstaven "W" en gang begynne stasjonen tørke operasjon når du blir spurt. Alle programvare og filer vil bli slettet, og operativsystemet må lastes fra en system det å bli frisk skiven eller operativsystem-platen til å starte datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Sikkerhetskopier alle viktige opplysninger eller opprette en Vinduer System Image før tørke av harddisken rene ved hjelp av verktøyet Windows backup. Kontakt datamaskinprodusenten for en erstatningsplate for Systemgjenoppretting bruke når omlasting operativsystemet og gjenopprette datamaskinen tilbake til fabrikkinnstillingene.
  • Alle data og programvare slettes permanent inkludert operativsystemet. Data utvinning vil ikke være mulig når prosessen er fullført, så vær sikker på at all viktig informasjon er sikkerhetskopiert og at en system restaurere skiven eller operativsystemet installasjonsplaten er tilgjengelig til å gjenopprette systemet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com