Biler som er dårlig for miljøet

November 7

Biler som er dårlig for miljøet

Biler er en standard i dagens samfunn, spiller mange roller i daglige liv. Biler er både et hyggelig tillegg til liv og en destruktiv kraft på miljø, med ingen ende i sikte. Biler bruker i dag mer drivstoff 20 år siden, på grunn av et behov for større og større kjøretøy, stimulert av den føderale regjeringen. Mens det er noen gode alternativer, er det fortsatt nok av biler som er dårlig for miljøet.

Nyttekjøretøy

Stor sport verktøy Vehicle (SUV)-type bil ble stadig mer populært i USA i mange år, i 2011. Men jo større bil, mer kraft for å flytte den, og dermed mer utslipp og veien skade. SUV er tyngre enn mindre biler og kan forårsake mer skade på veiene. Selve størrelsen bruker flere råvarer i bygging--metall, glassfiber og maling. Mange SUVer har mindre gasstanker enn standard biler og får mindre gass kjørelengde.

Sportsbiler

Alle ønsker en, bortsett fra miljøet.

Hvis vi trodde filmer, alle ønsker en to-seters sportsbil, og ingenting er bedre. Men ifølge nettstedet Fueleconomy, disse superraske leker er ekstreme gass guzzlers. Gjennomsnittlig sportsbil gjennomsnitt 8 miles til gallon i bytrafikk og 15 i highway trafikk. Mange sportsbiler er også høyt, skaper en støy forstyrrelse på miljøet. Dette kan påvirke arbeid, sove og bringe på psykisk stress.

Biler

Biler er forurensende.

Et meget populært tidsfordriv i USA ser billøp, med nesten 75 millioner mennesker ser hver helg. Men biler brukes i disse løpene er svært dårlig for miljøet, med gjennomsnittlig mpg på en lav 5 og de fleste er ikke utstyrt med katalysatorer, som holder utslipp til trygge nivåer. Hver gallon av gass brent avgir 20 pund av kulldioksyd og i ett løp er gjennomsnitt 6000 gallons av drivstoff brent.

Små og Standard lastebiler

Lastebiler er en amerikansk standard.

Pickup lastebil er en populær bil i United States.They kommer i forskjellige former og størrelser (to dører, fire-dørs, utvidet cab), men de har alle en ting felles: lav gass kjørelengde. Gjennomsnittlig mpg er 19,8 byen miles og 23.4 motorveien miles, med enkelte modeller kommer så lite som 11mpg byen og 14mpg for motorveien. Tyngre kroppen rammer krever mer gass til presse dem langs og mer råvarer å bygge.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com