Hvordan sjekke Gear oljen på en Jeep YJ

July 5

Hvordan sjekke Gear oljen på en Jeep YJ

Foraksel på din Jeep Wrangler YJ inneholder utstyr olje som smører lagrene, beskytter og kjøler tannhjul og betingelser selene. Kontroll av oljenivået i akslene må være en del av vedlikehold rutine. Hvis oljenivået er lav og ikke adressert, kan du gjøre hundrevis av dollar i skade til akslingen i svært kort tid. Erstatte olje hvis det er mørk, sandete eller har en lukt til det for best ytelse.

Instruksjoner

• Parkere Jeep på en plan overflate. Chock bakhjulene med en blokk eller stor stein å sikre Jeep kast ikke mens du er under den. Ikke heve Jeep med en knekt. Dette vil endre vinkelen for differensialer og oljenivået vil ikke være nøyaktig.

• Skyv under Jeep og finne fyll pluggen på baksiden av forakselen bolig. Plasser en avløp panne under den fange noen drypper og fjerne pluggen fra hullet med kontakten og ratchet. Sett inn fingeren i hullet. Hvis oljen er på bunnen av hullet, er den full. Hvis du ikke føler olje, det er lav og trenger utstyr olje til differensial.

• Erstatte fyll pluggen inn i akselen bolig, og slå den med en socket og ratchet å stramme. Flytte til baksiden av Jeep og Finn fyll pluggen på bakakselen bolig. Gjenta samme prosess, som du brukte på forsiden, for å avgjøre om gear oljen er lav. Hvis den er lav, legge olje til differensial.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com