Hvordan fjerne fabrikken Stereo fra en 94 Ford Ranger

November 22

Før 1983 tilbød Ford kundene et mindre alternativ til sin F-100 pickup - Mazda-bygget Ford Courier. I 1983 eliminert et år etter Chevy falt dets utenriks-bygget LUV lastebil, Ford Courier for amerikansk-produsert Ranger pickupen. Ford-Mazda sammenkoblingen ble gjenopplivet starter i 1994, som Mazda begynte å bruke Ranger som grunnlag for sin B-serien henting. 1994 Ranger hadde en valgfri er-FM radio tilgjengelig, samt en valgfri kassett - eller CD-spiller. Erstatte radioen på Ranger krever en spesiell verktøyet å frigjøre klippene holde radioen på plass.

Instruksjoner

• Sett inn Ford radioen fjerning verktøy - to U-formet metall ledninger - om en tomme i de to hullene på hver side av Ranger's radio. Holde ytre press på den buede delen av både verktøy som du trekker radioen fjerning verktøy utover; Skyv radioen fra oversikten til låsing faner på radioen klart åpningen i dashbordet. Du må kanskje Gjenta dette flere ganger, som radioen fjerning verktøy kan skli ut når du trekker radioen utover.

• Trekk radioen fra dashbordet, for hånd, til du får ledningene på baksiden av radioen. Legg merke til at det er en guide på baksiden av radio som lysbilder på et spor i radio kabinettet i dashbordet.

• Trekk antenne wire - ledningen på langt høyre side av baksiden av radioen. Trykk stoppeknappen på en av ledninger seler bak på radioen, og trekke selen fra radioen med en wiggling bevegelse. Trykk låsing på andre ledningsnett og trekke den fra radioen med en liten wiggling bevegelse. Fjern radioen fra Ranger.

• Fjerne mutteren sikre guiden til baksiden av radio, bruker ratchet og kontakt, hvis du må overføre guide til erstatning radio. Dra støttelinjen utenfor baksiden av radioen og sette den på stud på baksiden av en erstatning radio. Hånd-skru mutteren på stud og skru mutteren med ratchet og socket.

• Koble de to ledninger seletøy til baksiden av radio - de er to forskjellige størrelser, så de kan bare sette inn i en beholder. Trykk antenne-ledningen i sin beholder på baksiden av radioen.

• Skyv radio i radio kabinettet i dashbordet, sette inn guiden på baksiden av radioen i spor i radio kabinettet. Trykk på radio i radio kabinettet til låsetapper klikker på plass.

Tips og advarsler

  • Du kan ikke se radioen låsing faner, så du må bruke følelse for å fortelle når du presser dem riktig.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com