Hvordan å tørke ut en våt mobiltelefon og lagre den

March 8

Hvis du har mistet mobiltelefonen i bassenget er det sannsynligvis en goner, men hvis du bare har skvettet vann på det du kan lagre den. Selv om du har dunked telefonen er denne fremgangsmåten verdt et forsøk.

Instruksjoner

• Hvis du har er en våt mobiltelefon her hvordan å tørke den.Umiddelbart fjerne batteriet. Vann forårsaker kortslutninger og fjerne batteriet kan hindre ytterligere skade.Gi telefonen noen rask kraner, med det snudd åpen, mot håndflaten av hånden.Tørke av utenfor vann med et papirhåndkle. Skru antennen hvis den har en.

• Få ut støvsuger og koble slangen og sette det opp mot tastaturet og rundt sprekker og prøver å trekke ut hva vann du kan.Deretter har du trykkluft spray det i telefonen, begynner på baksiden hvor batteriet var. Kontroller at alle flyttbare ansikt platene og klippene er av.

• Når du har tørket og støvsugd ut alt vannet du kan plassere det det en beholder med tørr hvit ris over natten. Dette vil trekke fuktighet fra telefonen.Du kan få en indikasjon på hvor våt telefonen fikk fra den lille prikken ofte funnet i batterirommet. Det det er endret fra hvit til rød eller blå telefonen har sett mye vann og du har kansellert garantien.Det kan fungere fint selv om dette punktet har endret fargen selv.Hvis telefonen var sprutet med saltvann, bruke noen ferskvann skylle telefonen. Kongeål tørker og forlater salt bak som forårsaker kretser å kort så du ikke vondt våt cellen telefon noen videre med sprut ferskvann på den.Husk å ikke bruk alkohol. Alkohol vil løsne lim som holder telefonen sammen.Unngå fristelsen til å slå telefonen. Du får ytterligere skade hvis noen krets er det minste våt. La det tørke over natten før du prøver å innlegge batteriet og slå den opp.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com