Feilsøking bilen turboladere 1

June 21

Turboladeren er noen av de mest vanskelige å feilsøke. Hovedformålet med turboladeren er å gi mer luft til motoren. Flere luften kommer inn i motoren mer drivstoff som kan brennes, som resulterer i en økning i hestekrefter. Det er fire hoveddeler av turboladeren: wastegate, senter roterende forsamlingen, turbin bolig og kompressor bolig. Ved å forstå hvordan turbolader funksjonene, det er mulig å avdekke årsakene til problemer.

Instruksjoner

• Sjekk luftfilterelement som dette er en viktig årsak til blå eksos røyk. Denne blå røyk oppstår når det ikke er nok luft kommer inn i motoren. Sjekk alle kanaler og rør for obstruksjon eller lekkasjer.

• Rengjør turboladeren. Skitt som har caked på kompressoren hjulet eller diffuser vanes kan føre til alle typer problemer. Hvis turboladeren er veldig skitten eller center bolig inneholder slam bør du også sjekke filtrene. Dirt kommer inn til turboladeren er mest sannsynlig skyldes ødelagt filtre.

• Sjekk med motorhåndboken slik at kamaksel eller pumpe fungerer på riktig tidspunkt. Justeringer må gjøres som turboladeren kan endres over tid. Hvis turboladeren er synkronisert, vil dette resultere i en merkbar nedgang i motorkraft. En annen grunn av redusert makt er en gasslekkasje i eksos manifold eller turbin stikkontakt røret. Mindre gass mindre strøm som produseres.

• Kontroller vindmølle blad og kompressor for eventuelle skader som innrykk eller hakk. Denne typen skader vil føre skrikende lyder, klynking lyder, rallende og skraping lyder. Du må erstatte turboladeren samt finne skaden å hindre ytterligere skade. Det er en sjanse for at lydene er andre evig komponenter og ikke turboladeren, men en visuell inspeksjon er lett å sjekke før du flytter til andre komponenter.

• Inspisere aktuator hvis den hele turboladeren er ofte overboosting eller underboosting. Kontroller at aktuatoren ikke er løs og så stram den angitte dreiemoment verdier. Hvis det er synlig skade aktuator og luft lekkasjen eller aktuator våren har brutt er en nye aktuatoren nødvendig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com