Hva brukes håndholdt skanner til?

February 22

Hva brukes håndholdt skanner til?

Håndholdt skanner - skannere kompakt nok til å passe i hånden, har mange ulike bruksområder. Fleste vet at håndholdt skanner brukes i lagrene og dagligvare butikker for å spore lagerbeholdninger, men varianter av håndholdt skanner brukes i kontorer, boliger og skoler. Noen håndholdt skanner laget også for å bli tatt i en koffert eller koffert for mobile skannebehov på farten. Kompakt teknologien har gjort håndholdt skanner ideelt for ulike bransjer og en rekke bruksområder.

Barcode skanner

Tradisjonelt ble håndholdt skanner brukt bare i butikker å skanne strekkoder og oppdra prisinformasjon og andre produktdata. Strekkodeleser hjelpe ansatte spor inventar, sjekk utløpsdatoer, bestemme varens visningsplassering i en butikk og hvor mange av en bestemt vare er igjen for å selge.

Image skannere

Håndholdt image skannere kan brukes til å skanne en liten del av et dokument, men brukes vanligvis til å skanne visittkort og kvitteringer.

Fingerprint skanner

Fingerprint skanner gjør politiet og US State Department arbeid enklere. Istedet for tar mistenkte helt tilbake til stasjonen for å fingeravtrykk dem og finne ut hvis de er ønsket i forbindelse med noen forbrytelser, en mobil fingeravtrykkleser kan identifisere mistenkt raskt og trekke opp noen uløste forbrytelser knyttet til disse fingeravtrykk. Denne nye teknologien har vært trege til å bli vedtatt i noen regioner som spørsmål om ledelse og lagring av skannede fingeravtrykk.

Tekst-lesing skannere

Penn-størrelse skannere kan lese ordene som deres tips skanne en side av typen. En populær bruk for denne teknologien er å lære definisjonen av ordene. Skanneren er programmert med en ordbok som gir automatisk definisjonen av ordet leser gjennom små mikrofoner. Andre bruksområder for tekst-lesing skannere inkluderer oversettelse, lagring og muligheten til å overføre lagrede teksten til en datamaskin.

Filmnegativer og lysbilder skanner

Evnen til å fange opp filmnegativer og lysbilder raskt har økt produktiviteten til medlemmer av media umåtelig. Disse håndholdte skannere sitte over toppen av negativer eller lysbilder og skanne sine bilder, som senere kan overføres til en datamaskin, dupliseres på nye negativer eller lysbilder, eller skrives ut i full størrelse bilder.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com