Hvordan bløtgjøre stiv skinn bilseter

November 27

Hvordan bløtgjøre stiv skinn bilseter

Skinnseter er det foretrukne valget for mange sjåfører, og de er alltid et populært alternativ med bilen kjøpere. Mange drivere bare foretrekker naturlige utseendet av Lær, og disse setene kan være mye mer behagelig enn vinyl eller klut. Men har skinnseter noen ulemper som skinn kan stive over tid forårsaker sprekker og andre skader. Å vite hvordan å bringe dem seter tilbake til deres tidligere smidighet kan hjelpe deg å unngå kostbare skade.

Instruksjoner

• Rengjør hele overflaten av setet grundig. Bruk en flytende skinn renere tilgjengelig hos din lokale auto forsyning butikken og gni renere i hele Lær overflate. Kontroller at du kommer ned i kriker og kroker av setet. Tillate skinn renere å suge inn setet i noen minutter, og deretter bruke et papirhåndkle eller ren klut til å tørke bort overflødig.

• Dypp en ren klut i vann og deretter i en boks med bedrøve såpe. Flytt duken til du har en god skum og forsiktig jobbe bedrøve såpe i overflaten av skinnseter. Sørg for at du kommer ned til alle liten kriker og kroker i setet. Fokusere spesielt oppmerksom på alle områder som er tørr, sprakk eller er skadet.

• Sjekk fargekode for seter i bilen ved å se på etiketten i førerens dør. Mange produsenter vil vise viktig informasjon i dette området, som koder for utvendig maling, bilens interiør og setene.

• Kjøpe en skinn farge gjeninnfører fra din lokale auto forsyning butikken eller på nettet. Bruk farge gjeninnfører sjenerøst til seter og gni det i. Husk å tørke bort overflødig med papirhåndkle eller ren klut.

• Vurder å bruke mink olje i setene hvis de er mørk i fargen. Mink olje kan mørkere Lær så det ikke bør brukes på lyse skinn bilseter. En periodisk anvendelse av mink olje vil gi beskyttelse mot vannskader og gjør huden mykere og mer smidig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com