Loctite produktspesifikasjoner

March 8

Loctite produktspesifikasjoner

Loctite er et selskap som produserer en rekke epoksy og lim, men selskapets mest populære linje av produkter er tråd-låsing forbindelser. En tråd skapet er en væske som brukes på trådene av bolter og andre fester før installasjonen. Tråd skapet tørker og hindrer bolten snu eller løsne. Loctite tråden skap tilbys i forskjellige styrker, avhengig av programmet.

Loctite blå 242

Loctite 242, ofte referert til som blå Loctite, er en mellomsterk tråd skapet som kan brukes på bolter opp til 3/4 inches i diameter. Bruke noen dråper av sammensatt på trådene før installasjon og installere bolt og stramme. Bond kan deles med håndverktøy som en fastnøkkel eller kontakten. En ekstra fordel av å bruke blå Loctite er at den forhindrer rust fra forming på bolt trådene.

Loctite Red 271

Red Loctite er en høy styrke tråd skapet der maksimalt holdekraft er nødvendig. Den brukes i høy-stress, vibrasjoner og høy temperatur lås og kan ikke bli løsnet lett av håndverktøy. Pneumatiske verktøy, eller delen skal være oppvarmet mer enn 500 grader Fahrenheit for å løsne bånd. Vær forsiktig når du prøver å fjerne en lås kureres med røde Loctite uten varme den først. Herdet produktet er sterk nok til at det kan skade tråder under fjerning av lås.

Loctite Green 290

Green Loctite er forskjellig fra andre tråden skap i at den kan brukes når en lås er installert. Green Loctite har svært lav viskositet, betyr det flyter lett inn i trange rom og veker vei mellom tråder. Når tørr, har den en middels til høy bindestyrke. For å fjerne feste, må varme brukes til området for å løsne sammensatt å bryte bindingen. Green Loctite brukes i applikasjoner der det er upraktisk eller for vanskelig å fjerne en lås som allerede er installert.

Endringer i dreiemoment

Siden Loctite tråden skap er flytende i skjemaet før de kurere, fungere de som smøremiddel under installasjonen. Noen feste programmer angi forskjellige dreiemoment innstillinger for smurt eller ikke-smurt festene. I applikasjoner der presis dreiemoment innstillingene er kritisk, kan du kontakte produsenten for anbefalte nivåer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com