Automatisk fjerning av Rust Tips

July 30

Biler kan få betydelige mengder rust buildup fra vann og salt på veiene og i luften og det meste fordi biler er laget av stål. Dette tar en betydelig toll på biler fordi rust kan, i løpet av årene, gå gjennom kroppen paneler. Avhengig av din geografiske plassering, spesielt hvis du får en overdreven mengde regn, kan rust på bilen være en legitim bekymring for bilens levetid.

Overflaten Rust

Overflaten rust, kan hvis ikke ennå på metall kroppen under den, fjernes av sliping. Før sliping, reparere eller fylle noen bulker og dekke dem med høy-bygge primer først. Neste bruk en blokk og 80-til-100-korns slipepapir. Med rust fjernet, vil du se enten nakne eller malt metall. Tørk området med voks og fett remover. Ta spesielt merke til noen riper fra det grove grus og sand dem, som vil sette opp nødvendig vedheft for neste trinn.

Primer

Bruke epoksyprimer, som er laget for å forhindre Bart metall fra succumbing til oksidering og impregnering. Bruke den i en eller to strøk, avhengig av alvorlighetsgraden av rust buildup. Epoxy primer teppe og forsvare Bart metall og er en utmerket base for maling eller oppnår. Hvis rust problemet har blitt mer alvorlige og metallplater vises pitted, vurdere media sprengningsarbeid eller en kjemisk stripper ør primer. Følg med en høy-bygge primer.

Nye panel

Når rust infestation er så ille at rust har gått gjennom til metallplater, bilen trenger restaurering via rust reparasjon paneler som kan sveises på karosseriet. For paneler skadet repareres, investere i nye sunn paneler erstatte dem. Søke etter de beste produktene å møte dine behov og prisklasse og ikke betaler tankene til deres klassifisering av nye, brukte eller etter-markedet. Når du bruker nye paneler, gjør de innledende forberedelsene og rengjør dem med voks og fett fjerne først. Bruk en pute til scuff overflaten, eller ellers malingen og primer skal ikke følge det som innrykket. Spør en auto maling butikkansatt for veiledning og anbefalinger. Fjerne alle av det skadede området og fullføre alle primer grunnmaling før du plasserer panelet på bilen, og kontroller at det er riktig justert for maling blanding scenen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com