Hvordan du kobler en Scooter forgasser

April 15

Hvordan du kobler en Scooter forgasser

Forgasseren i en scooter kommer i en av to design. Den første, eldre stilen bolter til en forgasser kabinett som festes til denne saken. Andre, mer moderne versjonen festes til en inntaket manifold som bolter til motoren tilfelle innløp åpningen. Begge karbohydrater er også forbundet med drivstoff linjer og en gass kabel til drivstoff Kontrollflyt. Jobben innebærer grunnleggende auto Reparasjonsverktøy, og du skal kunne koble enten forgasser på cirka 10 minutter.

Instruksjoner

Moderne forgassere

• Fest inntaket manifold i denne saken. Bruk en socket fastnøkkel til å stramme nøtter å sikre delen. Plasser forgasser forsamlingen på inntaket manifold.

• Skyv forgasseren utgående åpning på manifold slik at det seter riktig. Sett en manifold slange mellom delen og forgasseren hvis det er en svært moderne forgasser. Sikre manifold, slangen og forgasser sammen med banjo klemmer og skru dem med en skrutrekker

• Knytte et skum filter til inntaket av forgasseren etter soaking det i skum olje. Filteret fanger støv så den ikke får inn i motoren. Sikre skum filteret med en banjo klemme og stram den med en skrutrekker.

• Skru ut toppen av forgasseren med en skrutrekker eller halvmåneformet fastnøkkel og ta ut gass. Sett inn chokekablen fra scooter i forsamlingen og feste den på plass. Installer gass lysbildet og sikre toppen. Teste forgasser gass lysbildet ved trekke på scooter gass håndtaket for å kontrollere at den fungerer riktig.

• Fest brennstoffledningen CDROM samsvarende drivstoff spigot som kommer med forgasser forsamlingen i slutten av linjen. Sikre spigot med en drivstoff linje klemme og stram med en skrutrekker. Plass en runde fiber pakning mellom spigot og forgasser oppkobling tilkoblingen. Sikre pakningen med stuss bolt som kommer med forgasseren.

• Stram spigot bolten med en halvmåneformet fastnøkkel. Aktivere drivstoff flyten og motor. Teste forgasseren, sørge for at den svarer til gass hånd signaler for høyere motorturtall.

Vintage forgassere

• Fest boksen forgasser kabinett i denne saken. Sikre den med en skrue bolt i midten av boksen med en skrutrekker. Plass en pre-cut fiber pakning på forgasser åpningen. Plasser forgasser forsamlingen på to motor bolt stikker gjennom boksen forgasser.

• Skyv forgasseren ned på skruene som stikker ut av boksen forgasser. Plassere skiver og nøtter over stenderne stikker gjennom forgasser rammen og stram med en socket skiftenøkkel.

• Knytte en metallramme filter øverst i forgasseren. Sett inn festeskruene og skru med en skrutrekker.

• Koble forgasser gass ved å sette inn kabelen gjennom kabelen åpning i boksen forgasser. Skyv gasspaken lysbildet kroken frem med fingeren og koble kabelen på plass. La det lysbildet gli tilbake i hvile stilling. Teste lysbildet ved trekke på scooter gass håndtaket for å kontrollere at den fungerer riktig.

• Følg trinn 5 og 6 fra del 1, feste drivstoff spigot til forgasseren etter sette den inn gassledningen. Skru den på plass med en halvmåneformet fastnøkkel.

Tips og advarsler

  • De fleste motorsykkel butikker har etikettpapir fiber og gummitetningen angir tilsvarer forgasseren du bruker. Kjøpe et kit slik at du har hver pakning du trenger for en forgasser gjenoppbygge og reinstallering.
  • Ikke stram bolter og skruer på samlingen forgasser. De fleste samlinger er laget med aluminiumsramme kan komprimere eller stripe raskt, som aluminium er en mykere metall enn de fleste stål bolter eller skruer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com