Hvordan å erstatte PC2700 PC2100

April 10

Hvis du vil erstatte en av datamaskinens RAM (Random Access Memory) moduler med en annen, for eksempel utveksle en PC2700 modul for en PC2100 modul, må du modulen selv. Moderne datamaskiner er utformet for å tillate brukeren å fjerne og erstatte minnemodulen raskt. Dette kan gjøres enten du bruker en bærbar eller en stasjonær datamaskin.

Instruksjoner

Stasjonær datamaskin

1 Slå av datamaskinen og trekk ut alle kablene fra portene på baksiden av datamaskinen tårnet. Plasser tårnet på en stabil arbeidsflate.

2 Fjern skruene på baksiden hjørnene av tårnet.

3 Skyv de demonterbare side panelene på datamaskinen tårnet å avsløre de interne komponentene på datamaskinen. Du vil se det rektangulære PC2700 hukommelse modulen koblet til hovedkortet.

4 Trekke metall beholder tappene på hver ende av minnemodulen utover og modulen vil frigi fra hovedkortet.

5 Fjern modulen, og sett det til side. Passer en PC2100 modul i minnesporet, og trykk ned til kategoriene låse den på plass. Reversere trinnene for gjenoppbygging av tårnet.

Bærbar datamaskin

6 Slå av den bærbare datamaskinen, ta ut batteriet fra undersiden av datamaskinen og slå enheten opp ned til oppgradere seksjonene.

7 Finn hukommelse avlukke henhold til instruksjonene i brukerhåndboken for din datamaskin. Fjern de to låseskruene holder dekselet på plass og fjerne dekselet for å avsløre minnemodulen inne.

8 Trekk beholde kategoriene i endene av modulen utover og modulen vil dukke opp. Fjern den og sette den til side.

9 Passer en ny PC2100 modul i rommet og trykk ned til kategoriene låse på plass. Erstatt dekselet og festeskruen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com