Hvor å liste en bruktbil

April 15

Hvor å liste en bruktbil

Brukte bil er et verktøy som brukes av bil selgere for å forklare deres biler beliggenhet, pris og funksjoner tilgjengelig. Ofte er bil oppføringen skrevet i en type stenografi med forkortelser for biler funksjoner. Oppføringer kan vises i flere ulike medier som aviser, online kataloger, online auksjonshus og bilen salg tidsskrifter. Oppføringene er sendt til programmet publisher eller web og vises for publikum. Online oppføringer er generelt mer grundig og inkluderer flere bilder og en generell bilhistorie. Publisert bil oppføringene er ofte tre til fire linjer.

Instruksjoner

• Bestemme verdien av bilen med en bil verdien ressurs nettsted. Rengjøre bilen så best som mulig eller har det profesjonelt detaljert. Kontroller at vakuum, fjerne streker fra glass og tørke ned utvendig motordeler.

• Komponere en avisannonse om 15 ord, er verdien, merket, år, modell og funksjoner av bilen. Forkort året av bilen ved å slippe det to første sifferet (eksempel 2009 ford explorer = ' 09 ford exp.) og bruke dette som en tittel for annonsen.

• Forkort funksjoner ved hjelp av første bokstav. For eksempel bruke PW stedet for strøm vinduer. Kontroller at kontaktinformasjon som navn og telefonnummer. Nevne hvis prisen er omsettelige.

• Bruk hele ord og ikke forkortelser for elektroniske annonser. Legg anekdoter for online annonser. For eksempel fikk"meg til å jobbe installasjonene i år." Prisen er vanligvis gratis og ikke per ord. Laste opp online annonsen til en website det verter online bilannonser.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com