Hvordan installere utsiden døren håndterer på en Toyota Corolla

October 13

Installere en ny utvendig dørhåndtak for en 1998-2002 Toyota Corolla (med manuell Vinduer) kan synes å være lettere enn den ser ut. Det er ikke en arbeidsintensiv prosjektet, men det krever tålmodighet og gjennomføring av flere mindre aktiviteter før du får til selve oppgaven med fjerne gamle dørhåndtak og installere den nye.

Instruksjoner

Installere en utvendig dørhåndtak på en 1998-2002 Toyota Corolla

• Fjerne dørpanelet. Fjern skruen (bruk Phillips skrutrekker) holder på plass den indre døråpner (sett skruen til side). Fjerne utklippet fra den øverste gummi delen av indre dørhåndtak. Skru ut de to skruene (bruk Phillips-skrutrekker). Kontroller at vinduet er rullet ned for å unngå fjerne en unødvendig skruen fra vinduet rullende mekanisme. Plass vinduet håndtere utgivelsen klippet i den indre delen av vindusreferansen. Vri håndtaket til det løsner. Dra den gjenværende delen av dørpanelet som er klippet ut på dør-rammen fra seks plast klippene på den ytre delen av panelet. Trekk dørpanelet over innsiden døren lås.

• Fjern indre klar plast Vær fôr. Ta ut tre 10 millimeter boltene som holder utvendig dørhåndtaket på plass. Fjerne små stangen som styrer deksellåsen; Det er festet til den øvre delen av håndtaket fra klippet i den øvre delen av den gamle håndtaket. Fjern den gamle håndtaket.

• Plass et nytt håndtak i hullet. Klipp liten stangen ned klippet av den øvre delen av et nytt håndtak. Teste håndtaket døren låsene og unlatches riktig. Installere tre 10 millimeter bolter og stram. Koble klar plast fôr.

• Plass den gjenstående delen av dørpanelet på seks plast klippene på den ytre delen av panelet. Trekk den over innsiden døren lås. Kontroller at den indre døråpner også plassert gjennom gitt åpningen i dørpanelet. Plass vinduet håndtere utgivelsen klippet i den indre delen av vindusreferansen. Slå håndtaket til det er tettsittende tilbake på snu mekanismen. Skru de to skruene til indre dørhåndtak (bruk Phillips-skrutrekker). Erstatte den øverste gummi delen av håndtaket og fest den tilbake på plass. Plasser den ene skruen tilbake i døråpner og stram.

Tips og advarsler

  • Jeg vil anbefale har en assistent i nærheten å gi lys når fjerne og installere dørhåndtak og organisering av skruer og bolter. Jeg vil også anbefale å ha en pole magnet lett tilgjengelig i tilfelle en skrue slippes over dørkarmen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com