Gjør det selv automatisk bagasjerommet Struts installasjon

June 13

Gjør det selv automatisk bagasjerommet Struts installasjon

Bagasjerommet struts er en del av kjøretøyet som du sannsynligvis sjelden tenker på, men de legger sterkt til dens bekvemmelighet. Som navnet tilsier, er bagasjerommet struts struts som utvider bagasjerommet åpnes og hold den i øvre posisjon. Når de er slitt, kan de være mer et irritasjonsmoment enn en hjelp, siden når du stikke hodet eller armene i bagasjerommet bagasjelokket kan kommer styrter ned på deg. Det er upraktisk på beste og likefrem farlig på sitt verste.

Hva du trenger

Heldigvis, installere nye bagasjerommet struts er en oppgave som selv den mest uerfarne hjemme mekanikeren kan gjøre i løpet av minutter. Du trenger nye struts, som er tilgjengelig på bare om noen store auto deler butikken og kan koste alt fra $20 til $40 per spankulere. Avhengig av bilen, må du kanskje et par nål nebbtangen og eller en skrutrekker, men det er omtrent det.

Fjerne gamle Struts

Åpne din bagasjerommet og prop det opp med balltre eller en golfklubb. Når du har bagasjerommet støttet opp, inspisere bagasjerommet struts og bestemme hvordan de er festet til bilen. På noen biler, er struts holdt på med klips som beholder pin som strut roterer på. Bruk nål nebbtangen for å trekke klippet av slik at pin og strut kan fjernes. På andre er det montering ball som holdes på plass av et klipp. Fjerning krever fjerne klippet med Tanga eller en flat skrutrekker og deretter dukker montering ballen av hvor det monterer bilen.

Erstatte Struts

Når du har gamle struts ut, installere din nye bagasjerommet struts i omvendt rekkefølge av fjerning. Satt spankulere på plass med pin eller montering ballen og deretter installere det hefte å holde alt på plass. Når du har struts på plass, kan du teste bagasjerommet. Lukke det sakte for å sikre at det ikke binde, som stammen ikke bøye og at den lukke jevnt og fullt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com