Hvordan kjøpe den beste DLP-projektoren

January 4

Hvordan kjøpe den beste DLP-projektoren

Når du gjør beslutningen om å bruke oppad av $1000 på en hjem teater DLP-projektorer, vil du gjøre at du får mest igjen for pengene. Det er flere modeller og merker av middle-of-the-road projektorer, men det finnes også de som er virkelig noe spesielt. Husk på at en avansert DLP-projektorer vil blåse en LCD eller plasma TV ut av vannet i videokvalitet. Her er en guide om hvordan du kjøper den beste DLP-projektoren.

Instruksjoner

• Ser bildet på projektoren. En god projektor er bare så god som kvaliteten på bildet den produserer. Når du kjøper en DLP-projektorer, bør enheten støtter en oppløsning på 1080p (som er 1920 x 1080 piksler dimensjon), et kontrastforhold på 2500-til-1, og et størrelsesforhold på 16 til 9 ("-" sideforhold). Selv om det kan være overkill, bør projektoren du kjøper støtte en maks bildestørrelse på ikke mindre enn 16 fot. Du vet aldri når du må endre størrelsen på bildet.

• Sjekk tilgjengelige innganger på projektoren. Innganger er porter på baksiden av projektoren at du kan koble andre enheter i (for eksempel datamaskiner, Blu-Ray-spillere, DVD-spiller). DLP-projektorer bør støtte ikke mindre enn følgende typer innganger: DVI, HDMI, S-video, komponent og sammensatt.

• Sjekk levealderen lampe. Selv om lamper for DLP-projektorer er utskiftbare, de kan være ganske dyrt. Du kommer til en projektor som kan få en lang levetid av en lampe. Minimum projektoren skal støtte er 2500 timer med kontinuerlig bruk.

• Kontroller antallet farger. Dette er en viktig spesifikasjon på en projektor og betyr mengden av samtidige farger det kan prosjektet samtidig. Dette gjør forskjellen mellom en skarp, skarp bilde og en utvasket. DLP-projektorer skal produsere ikke mindre enn 1 milliard farger.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com