Hvordan å tørke en datamaskin ren & fjerne operativsystemet

July 2

Hvordan å tørke en datamaskin ren & fjerne operativsystemet

Hvis du skal selge datamaskinen og holde operativsystemet, eller hvis du kaste ut eller donere harddisken, vil du ønsker å rense harddisken. Du vil også vil tørke av harddisken feilfri og fjerne operativsystemet hvis du vil installere operativsystemet. Dette er en enkel og vanlig prosedyre som kan gjøres ved å formatere en datamaskin. Det er en enkel måte å formatere en datamaskin som kan overraske deg.

Instruksjoner

1 Sikkerhetskopiere filer på datamaskinen. Gjør dette ved å kopiere informasjonen fil-størrelse på en flashdisk eller flere CDer Kopier datafiler som Word-dokumenter, men også lagre e-post og favoritter et annet sted. Disse elementene lagres lokalt på datamaskinen.

2 Hvile computeren med en Windows installasjons-CD i stasjonen. Vent til Windows-installasjonen til å starte. Hvis installereren ikke starter, starte datamaskinen på nytt og velger den riktige nøkkelen til å gå inn i BIOS. Gå gjennom menyene i BIOS til du finner oppstartsrekkefølgen oppføringen. Flytte CD-stasjonen til toppen av listen oppstartsrekkefølgen ved hjelp av tastene sitert på BIOS-skjermen for å endre rekkefølgen. Avslutt og lagre endringer i BIOS ved å velge menyvalg "Lagre og Avslutt". Hvile computeren.

3 Følg den på skjermen å installere Windows. Dette inkluderer hovedsakelig treffer tastene for å godta lisensavtalen og godta andre instruksjoner. Bekymre deg ikke, du ikke skal installere Windows. Når alternativet for hvor du skal installere Windows kommer opp, velger du harddisken du ønsker å tørke rengjøre. Det vil være et alternativ til å formatere denne stasjonen. Velge full-format. Etter formatering, avslutte installasjonen uten å installere Windows. Harddisken tørkes ren og ingen spor av operativsystemet vil ikke.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com