Tutorial på hvordan å lage animert tekst med Adobe Photoshop

March 21

Tutorial på hvordan å lage animert tekst med Adobe Photoshop

Adobe Photoshop er en svært kraftig bilderedigeringsprogram, og med det kan du gjøre nesten alt med et bilde, inkludert gjør det animerte. Bruke rammer, kan du lage animert tekst som har en annen farge i hver ramme. Photoshop kan deretter kombinere disse rammer (med en viss forsinkelse på bytte mellom dem) for å gjøre teksten blinker. Animerte bildet lagres til slutt i formatet til en enkelt "gif"-fil. "GIF" er et spesielt filformat som gir mulighet for enkel animasjon i en enkelt bildefil.

Instruksjoner

1 Åpne Photoshop, og Opprett et nytt dokument ved å gå til "Fil", "Nye." Ringe dokumentet "TextAnim" og klikk "OK".

2 Klikk "Text"-verktøyet i verktøykassen (ikonet er en "T"). Klikk med verktøyet på noen hvite området og skriver inn den teksten du ønsker.

3 Klikk "Vindu," fra menyen øverst og deretter "Animasjon" for å åpne vinduet animasjon verktøyet. Animasjonen vil ha et enkeltbilde. Klikk "0 punkt" under ramme 1 og velg "0,5 sec" Angi en forsinkelse på et halvt sekund. Klikk legge til rammer på bunnen av vinduet animasjon ved på papirkurvikonet. Legge til tre rammer slik at animasjonen inneholder fire bilder totalt.

4 Kopiere tekstlaget ved å klikke og å høyreklikke i vinduet "Lag" og velge "Duplisert lag."

5 Klikk det dupliserte laget i vinduet "Lag" og deretter "Tekst" verktøyet. Merk all teksten og gå til "Vindu", "Farge". Velg en farge som du ønsker at teksten blinker (som rød, for eksempel) og klikk "OK" for å endre tekstfargen.

6 Klikk ramme 1 i vinduet "Animasjon". Gjør det øverste laget (det dupliserte laget) tekst usynlig for denne rammen ved å klikke øyeikonet ved siden av lagnavnet. Gjør det samme for rammen 3.

7 Trykk på Play-knappen nederst i vinduet "Animasjon" å teste animasjonen. Det blinker fra svart til rødt i 0,5 sekunders mellomrom.

8 Klikk "Fil", "Lagre for Web og enheter..." og klikk "Lagre" på bunnen av vinduet. Navngi gif (som, TextAnim.gif, for eksempel) og klikk "Lagre".

9 Du kan vise animerte gif, åpne nettleseren og gå til "Fil", "Åpne filen." Naviger til den animerte gif-filen og klikk "Åpne." Blinkende tekst øverst i skjermbildet vises.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com