U-vers DVR krasje problemer

August 4

U-vers DVR krasje problemer

AT & T U-vers service kanaler høy - definisjon fjernsyn hjem gjennom et fiberoptisk nettverk og innrømmer du å adgang din DVR fra alle rom i huset med en U-vers mottaker. Krasjer i maskinvaren U-vers kan være et resultat av flere problemer inkludert bruk hjemme er ledninger og defekt utstyr.

Makt sykling utstyr

U-vers-DVR er koblet til hver mottaker boksene gjennom AT & T's residential portrom. Denne residential portrom tilbyr også trådløs Internett-signal for alle dine Wi-Fi-aktiverte enheter. Kjøre Strømsyklus utstyret oppdaterer det interne minnet på DVR, mottakere og residential portrom og lar utstyret å etablere et nytt sikret tilkobling. Koble bolig gateway, DVR og mottaker boksene fra deres strømforsyningen i 10 sekunder. Koble den residential portrom, etterfulgt av DVR og andre mottaker-boksene for å fullføre Strømsyklus.

Statuslamper for residential portrom

Lysene på forsiden av ditt residential portrom angir status for tilkoblingene Internett og kabel-TV. Blinker grønt lys på "Ethernet", indikerer "Trådløs" og "HPNA" at data overfører riktig gjennom disse tilkoblingene. Din "makt", "Bredbånd" og "Service" bør alle ha et solid grønt lys. Alle andre farger vises på disse portene angir at det er et problem med den tilknyttede tjenesten.

Kabel Splitters

Signalet overføres til din DVR gjennom koaksialkabelen i hjemmet kan være skylden for DVR-tallet krasjer. Hjem tidligere kablet analog kabel kan bruke analog kabel splitter. Analog kabel signaler overfører informasjon på en bølgelengde hyppigheten av 900 MHz. AT & T overfører på en HD-720p eller 1080i overføring som krever en splitter kan godta frekvenser til 2150 MHz.

AT & T kundestøtte

Hvis sykling utstyr og bekrefter at delelinjene brukes til wire hjemme ikke hjelper med DVR krasje, må du kontakte ATT & kundestøtte for å løse problemet. Forbindelse komme til ditt hus eller problemer med utstyret må være vurdert av en AT & T tekniker å gjenopprette servicen til din DVR.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com