Problem: Min 2001 Mustang starter ikke etter å ha sittet hele vinteren

October 6

Det er frustrerende å komme bak rattet på din 2001 Ford Mustang for første gang i månedene, snu nøkkelen og finne ut bilen starter ikke. Etter det har satt for et par måneder, kan det være flere grunner til hvorfor den ikke vil starte. Mesteparten av tiden, kan et problem som dette enkelt løses av noen som har noen grunnleggende verktøy og mekanisk knowhow.

Instruksjoner

• Vri nøkkelen i tenningen og prøver å starte bilen. Hvis motoren ikke snu eller svinger over veldig sakte, du mest sannsynlig har en veldig svake eller døde batteriet i din Mustang. Et batteri utskrivning sakte over tid hvis bilen ikke er regelmessig startet. Prøv å hoppe starte din Mustang, som krever at du koble den til en annen kjører bil med startkabler. Batteriet er plassert i fronten i motorrommet, rett bak førerens side frontlys. Hvis batteriet er helt dødt, du ikke kanskje kunne hoppe starte Mustang og må skifte batteri.

• Drain gasstanken for å fjerne noen gamle drivstoff. Som bensin sitter, det begynner å oksidere og kan gå dårlig. Også kan klimasoner utenfor forårsake store mengder dannes kondens i gasstanken, som fører til vannet i drivstoff og vil forhindre bilen starter. Mens tanken er tom, erstatte drivstoffilteret, som er festet til brennstoffledningen noen inches foran gasstanken. Fylle på tanken med frisk 87 oktan og prøver å starte.

• Fjern alle seks tennplugger og spray noen smøreolje i hver enkelt sylinder. Mens din Mustang satt, det stempel ringer har sitter fast i posisjon og olje vil hjelpe løsne dem. Med tennplugger ut, sveiv motoren til olje lyset på dashbordet går av, som vil prime drivstoff og olje pumpen. Installer tennpluggene og forsøker å starte din Mustang.

Tips og advarsler

  • Når arbeider på drivstoff system, alltid være sikker på å avlaste skjer i systemet for å hindre at drivstoff er sprøytet overalt. For å lette på trykket, ta butangass av. Koble også fra batteriet for å hindre muligheten for en gnist tenne noen sølt drivstoff.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com