Hvordan installere McAfee Security for Windows Vista

April 19

Beskytte datamaskinen mot uønsket trusler er en nødvendighet. Det er mange programmer som holder uvedkommende borte fra stjele eller etter personlig informasjon som er lagret på datamaskinen. McAfee Security er en av de vanligste programmene brukes av mange personer. Det kan lett sikre datamaskinen ved å bruke brannmurbeskyttelse, virus eller spyware og phishing-gjenkjenning. Med noen forslag, vil du lære hvordan å installere McAfee garanti for Vinduer Vista.

Instruksjoner

1 Gå til McAfee startsiden for å starte installasjonen. Velg kategorien "hjem og hjemmekontor" øverst på siden. På neste side får du tilgang til ulike versjoner av McAfee. Bla til bunnen og klikk på "Last ned en prøveversjon" linken under avsnittet "gratistjenester".

2 Bla gjennom vises McAfee-produkter og velge koblingen "McAfee Internet Security". Klikk knappen ved siden av "30 dagers prøveversjon" og teste produktet før du velger å gjøre en endelige kjøpet. Etter testperioden, vil du ha muligheten til å kjøpe et abonnement.

3 Opprette en ny konto ved å oppgi navnet ditt, e-postadresse og et passord. Innen få minutter, prøveversjonen vil starte og du blir presentert med en kvittering. Skrive ut en kopi for din egen personlige data og å holde styr på ditt ordrenummer.

4 Åpne meldingen sendt til din registrerte e-postadresse og klikk koblingen inkludert aktivisering. Når kontoen er offisielt aktivert, vil du umiddelbart være logget inn. I midten av siden, klikker du den blå "Last ned"-knappen for å starte installasjonen McAfee Security på Windows Vista-datamaskinen din.

5 Klikk på "Last ned" knappen på neste side og vente på popup-vinduet vises. Velg "Lagre fil" til installasjonsfilen til datamaskinen. Åpne den nedlastede filen og følg den instruksjonene for oppsettet på skjermen. I de første trinnene, du blir tilskyndet å gå inn din registrerte e-postadresse og passord.

6 Velg standard eller egendefinerte installasjonen for McAfee Security. Med tilpasset installasjon, vil du kunne hindre noen komponenter blir lagt. Innen få minutter, vil filene bli lagt. Starte datamaskinen Windows Vista for å fullføre hele installasjonen av McAfee Security.

7 Vis McAfee Security pop-up-boksen etter at datamaskinen har startet fullt. Det vil automatisk fortelle deg status for hver komponent du tidligere har valgt å installere. Vente til prosessen er ferdig og fortsetter gjennom installasjonen. Trykk "Finish" knappen å aktivere og kjøre McAfee Security.

Tips og advarsler

  • Alltid oppdatere antivrus programmene ofte
  • Ikke la datamaskinen ubeskyttet når du surfer på Internett

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com