Hvordan installere to Separate forsterkere i bilen min

November 22

Hvordan installere to Separate forsterkere i bilen min

Installere to Bilstereo Forsterkere i kjøretøyet kan dramatisk forbedre lydkvaliteten og kraften til stereoanlegget. Om du vil installere en forsterker for interiør høy range høyttalere og en annen for en subwoofer system eller to forsterkere dedikert til subwoofere, er det mulig at du må kjøpe og installere en ledninger kit som støtter bruk av flere forsterkere. Disse to-amp ledninger kits kommer med alle komponentene som er nødvendige å installere flere Bilstereo Forsterkere i bilen.

Instruksjoner

• Bestemme hvilke flere amp ledninger kit å kjøpe ved å legge til power output (RMS eller kontinuerlig effekt) tallene av både forsterkere sammen. Dokumentasjonen som følger med din forsterkere inneholder power output tallene. Du trenger disse makt tallene når du velger en passende ledninger kit; forsterker ledninger kit vil angi forsterker effekten det kan støtte. Installere en ledninger kit som har en makt vurdering lavere enn hva forsterkerne kan produsere vil redusere ytelsen og forårsake skade på forsterkere.

• Koble negative batterikabelen fra bilens batteri å unngå elektrisk shorts og skader mens du installerer forsterker ledninger kit. Koble strøm-ledning til bilens batteri og installere følger inline sikringen etter ledningsnett kit-dokumentasjonen. Bruke en skiftenøkkel (eller ratchet verktøyet med riktig størrelse-kontakt) for å fjerne positiv batteri klemme bolten, feste den strøm kontakten og koble positiv batterikabelen til batteriet. Rute strøm ledningen til området der forsterkerne installeres og sikre den til større terminalen på makt distribusjon blokken med ledninger kit.

• Trekke ut din bil stereoplaten benytter instruksene til stereo/bilstereoen monteringssett og kobler de to par RCA-kabler som fulgte med forsterker ledninger kit bak på stereoanlegget. Koble den blå ekstern turn-on ledningen til den tilsvarende eksterne turn-on føre fra stereoanlegget. Se inn bilstereoen dokumentasjonen for de riktige RCA-tilkoblingene for ditt bruksområde.

• Kjøre og skjule den eksterne turn-on bly og RCA-kabler fra stereo til forsterker installasjonsstedet i bilen. For enkelte programmer, kan det være enklere å distribuere kabler og av ledelsen før du kobler dem til stereoanlegget. Bruk din ledningen crimpers Crimp en spade terminal følger med ledninger settet til den blå ekstern turn-on føre, deretter koble ledelsen til antall "86" terminal stafetten.

• Bestemme montering områdene av forsterkere og bore monteringshullene en drill med riktig størrelse borekronen. Når bore hull for å montere forsterkere på bilen, må du ikke trenge gjennom noen drivstoff linjer eller kritiske komponenter under bilen. Sikker forsterkere til underlaget med skruene som følger med forsterkerne.

• Klipp riktig mengde mindre gauge strøm ledning for både forsterkere og klemme på de aktuelle ring terminalene. Fest makt ledningene for begge forsterkerne til de gjenværende terminalene på makt distribusjon blokken i følge ledningene kit/forsterker dokumentasjonen. Finn en egnet metall bakken på bilen og sikker tilkobling viktigste grunnen kabelen til den.

• Koble den viktigste grunnen til gjenværende bakken ledning distribusjon blokken som fulgte med ledninger kit. Klipp riktig mengde mindre gauge jording knytte den forsterkere med ring terminaler, og sikre til de to gjenværende terminalene på bakken ledning distribusjon blokken.

• Cut to lengder av blå 16-gauge wire; kle av ¼ tomme til isolasjon fra endene og krølle det to telegrammer sammen i den ene enden til en "V". Installere en spade connector der ledningene er vridd sammen, så koble spade kontakten antall "87" terminal stafetten. Klipp riktig lengde på svart og rød 16-dimensjon på ledningen og installere spade koblinger i ene enden av hver ledning.

• Koble svarte ledningen til antall "85" terminal stafetten og røde ledningen til hvor "30." Koble den røde ledningen som fører fra releet til positive strøm kabel distribusjon blokken. Koble den svarte ledningen fra releet til bakken ledningen distribusjon blokken.

• Dobbel kontroller tilkoplingane ledninger og knytte bilens negative batterikabelen til batteriet. Slå på stereoanlegget sjekke for forsvarlig drift. Justere forsterkerens gevinst, bass og crossover kontroller i henhold til sine respektive installasjon manualer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com