Hvordan fungerer en kald luftinntak?

June 7

En kald luftinntak er utformet for å lede kjøligere luften i motoren i motsetning til forvarmet luft som følge av motoren varme i luften renere. Det kaldere luften, jo tettere kostnad, som tilsvarer høyere hestekrefter. Dette har vært kjent lenge Auto racing publikum. Noen syklistene går til slike ytterligheter som kjører metall brenselet linjen i en coil like foran forgasseren, plasserer den i en kaffe kan skalere kjøligere. De fyller denne beholderen med tørris til super chill drivstoff. Det er forskjellige måter å kjøle luften før sin induksjon i motoren.

Det er bare noen regler å huske. Ikke Kjør en inntak rør lav til veien, siden regn eller vann på veien kan bli sugd inn i inntaket og motor. Vann, i motsetning til luft og drivstoff, er ikke Komprimerbar. Vann introdusert i motoren i alt annet enn en fin damp kan forårsake en motor å bryte eller bøye stang. Kontroller at det er ingen begrensninger for liten en tube å flyte riktig CFM eller for mange svinger. På en innsprøytning motor, sørg for at den passer flowsensoren masse luft stramt slik at det er ingen lekkasjer og at inntak luft temperatursensor kan brukes.

Røret skal gjøres av plastikk eller gummi eller et materiale som ikke absorbere eller lede varme lett. Fancy krom kald luftinntak solgt på mange bildeler butikker er en selvmotsigelse - installere et metall rør i stedet for en plast man ikke vil fungere. Metallrør opptar varme raskt, og gjør motsatt - varme luften gjør det tynnere før den treffer inntaket. Den eneste måten metall luft inntak rør fungerer er hvis du pakker dem i asbest tape isolere tunnelbanen fra varmen. Det beste stedet å installere foran inntaket er bak frontlys eller høyre fenderwell hvor det er åpninger mellom den indre fenderwell og fender.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com