Hvordan lage din egen elektronisk radiosett

March 11

Hvordan lage din egen elektronisk radiosett

Radio er en morsom første prosjekt for DIY elektronikk hobby. Komponenter for en hjemmelaget radiosett er lett å finne og billig. Spørsmålet er å vite hvilke deler til å kjøpe. Det er vanskelig å finne en fullstendig oversikt over hva du trenger, men komponentene finnes lett i elektronikk butikker når du vet hva du leter. Hvis du vet hvilke deler er nødvendig, vil du kunne tjene penger å sette radio kits sammen selv og selge dem.

Instruksjoner

• POKE to hull side-ved-side i en kaffe kan, 1/2 tommers under den åpne enden. Tråden magnet ledningen gjennom en av dem fra innsiden og trekke ut 1 fot av wire. Bånd wire på innsiden og tråd den andre enden gjennom andre hullet.

• Vikle ledningen rundt kan 30 ganger, med hver coil berøre den ovenfor. Forlate en spiral løs nok til å lage litt slakk og vri løs ledningen inn i en løkke. Løkken skulle dytte ut fra området av kan. POKE to hull i bunnen av, så tråden ledningen inn i den første og ut andre. Tape den på plass på innsiden av kan.

• Tråden løs ledningen øverst kan i en Fahnestock klipp eller maskin skrue knyttet til kryssfiner bord. Hvis du bruker en maskin skrue, skru den gjennom bunnen av brettet og vind ledningen rundt det, så stramme ledningen i stedet bruker en riflete mutter.

• Tråden løs ledningen fra bunnen av gjennom to klipp eller skruer, og kuttet alle gjenværende slakk. La 3 inches for tilkoblinger. Vind de resterende 3 inches rundt lede av din 47 kohm motstand. Tre andre motstand leder gjennom et klipp eller skruen, og knytte den til germanium diode. Sikre diode orienteres slik at strøm flyter mot Motstandsverdien.

• Fest alligator klipp til små loopen du igjen på spolen av kaffe. Hvis alligator klipp har ingen wire knyttet, knytte en lengde på magnet ledningen til den. Koble den andre enden av denne ledningen til gjenværende slutten germanium diode.

• Fest fører av krystall øretelefoner til skruen eller klipp på hver side av 47 kohm motstanden. Hvis signalet er svakt eller skrapete, vri løs magnet ledningen fra toppen av rundt en lengde av wire. Knytte denne nye lengde til en stol eller tre gren: det vil fungere som en antenne.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com