Telefon Reparasjonsverktøy

June 16

Telefon Reparasjonsverktøy

Telefon teknologien utvikler seg i et hurtig tempo. Dager er borte for roterende telefoner og live telefon operatører. Telefoner nå er i utgangspunktet små datamaskiner kan lagre mye informasjon, mens tillater forbrukeren å forbinde med telefonens opprinnelige funksjonalitet, kan du fortsatt ringe hvem du ønsker. Og med mobiltelefoner invaderende markedet telefonen Reparasjonsverktøy måtte rase å holde tritt med tiden.

Utstyr

Utstyr for å reparere telefoner nesten varierer så mye som telefonene seg. Det er kits for alvorlige telefon reparatør, eller bare en liten skrutrekker sett for komponentene i en mobiltelefon. Telefon selskapene stole på utstyr som er enda mer "heavy duty" å teste elektrisk strøm og polarisasjon. Men er ikke alle telefon-Reparasjonsverktøy alt det eksotiske. Faktum er at en gjennomsnittlig person med et verktøysett kan ha noen avgjørende telefonen reparere utstyr. Skrutrekkere er et must. En person må ofte en spesialpakke å få de riktige størrelsene, spesielt for mobiltelefoner. Telefon reparasjon består ofte av skjæring ledning eller kabel, så tang, kniver, elektrisk saks og wire cutters kan være uvurderlig.

Punchdown verktøy

Det finnes også spesielle verktøy for telefon reparasjon og telekommunikasjon. Punchdown verktøy er virkningen verktøy som tillater telefon repairmen gjøre effektiv forbindelser med mindre innsats enn andre wire oppsigelse verktøy. De fleste av disse verktøyene kommer klar for ledninger 66 eller 110 blokk kabel. Noen punchdown verktøy kan også håndtere Krone og BIX systemer. Industrien mening varierer ofte på hvilket system du bruker; hver har ulike fordeler.

Tester sett

Godkjente telefon repairmen bruk transportabel telefon test sett for linje testing og midlertidige kommunikasjon. Disse avanserte sett, kalt rumpe sett, er diagnostiske enheter som ikke trenger noen ekstern strøm kilde, gi touch tone og ringe pulsen produksjon og kan identifisere polaritet. Det er også testere for riktig kabel tilkobling og tilkoblinger. Praktisk talt alle av disse tester arbeid på mer enn bare telefon kabel.

Reparasjon

Det er også mange selskaper der ute som spesialiserer seg på telefon reparasjon. De gjenopprette gamle telefonsett uberørte tilstand ved hjelp av spesielle verktøy for å fikse slitasje på gamle telefoner. Disse selskapene ren telefon komponentene og gi telefoner ny maling jobb. Det er også IT-personell for de fleste teleselskaper som vil hjelpe telefonbasert feilsøking og kan løse problemer med telefonen uten bruk av verktøy.

Viktig verktøy

Telefonkommunikasjon er en viktig del av vår nåværende samfunnet. Et økende antall kritiske kommunikasjonstjenester er prisgitt teknologi. Mens snakket på telefonen kan virke foreldet med bruk av Skype og videokonferanser, kommer Reparasjonsverktøy og teknikker som holder disse nye teknologiene kjører fra telefonen. Fra elektrisk saks til å klippe wire eller en rumpe satt til sjekk polaritet, er telefon Reparasjonsverktøy faktisk avgjørende verktøy.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com