Hvordan fungerer en føler?

March 31

En av de vanligste måtene å måle avstanden mellom to punkter er med en linjal. Ene enden er stilt opp med null merke på linjalen, og den gjør det måler bare observerer der det andre punktet lander. Problemet med denne metoden er at det egentlig ikke arbeide for svært liten målinger. Det er slett ingen god måte eyeballing et lite gap og avgjøre om det er 15/1000 tomme eller 16/1000 av en tomme. En føler er et enkelt verktøy som brukes til å måle svært små hull.

Følehorn Gauge mekanikk

En føler er en liten stripe av metall, designet for å ha en viss presis bredde. Ofte er flere bundet sammen av en hengsel slik at de åpner som en kinesisk fan. Hver føler er litt større enn en som kommer før den. Dette tillater en mekaniker til å merke perfekt måleren for en jobb. Noen følehorn målere er konisk i stedet for rett. De har mål opp og ned deres lengder, som indikerer bredden på nederst at spesielt punkt.

Bruke en føler

En mekanisk eller tekniker anslår størrelsen på en liten avstand vil måle, for eksempel gapet i en tennplugg. Han trekker ut en føler at bredde og prøver å skyve det i. Hvis føler er løs, prøver han en større. Hvis det er for stor til å skyve inne gapet, prøver han en mindre. Når han finner til slutt det perfekt måling, det skal skyve i tett, men med letthet. Hvis han bruker en konisk måler, vil teknikeren sakte skyve det i før han ikke kan skyve det noen ytterligere. Deretter ser han på måleren se bredde måling på punktet hvor det snugs inne gapet. Dette forteller ham bredden på gapet.

Programmer

En føler brukes ofte ikke bare å måle et gap, men også å tilpasse den. Gapet er utvidet, vanligvis med en tilleggsut - før følehorn måle passer i uten problem. Deretter stengt sakte før det er stramt mot sidene av måleren. En føler brukes på denne måten for å justere komponenter i biler, som tennplugg hull. Det kan også brukes i mange andre programmer, for eksempel strengen høyden i en gitar eller kalibrere produksjonsmaskiner.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com