Globale telefon vs satellitt-telefon

August 11

Globale telefoner, også kjent som GSM-telefoner, og satellitt-telefoner kan mobiltelefonbrukere tilgang til tjenesten i de fleste deler av verden. Men begge tjenestene fungere veldig annerledes og har varierende priser.

Funksjoner

GSM-telefoner, som de som tilbys av AT & T og T-Mobile i USA, bruker den internasjonale standarden for mobil kommunikasjon. GSM-telefoner tilbyr en rekke datafunksjoner, inkludert Internett og tekstmeldinger. Satellitt-telefoner tilbyr noen funksjoner utover telefonsamtaler.

Funksjonen

GSM-telefoner bruker mobilmaster for å kommunisere. Så lenge teleoperatøren GSM har en samarbeidsavtale eller du kjøper en forhåndsbetalt SIM-kortet for å få tilgang til utenlandske nettverk, telefonen fungerer der det er et signal. Satellitt-telefoner koble til bane satellitter, slik at deres bruk over hele verden.

Størrelse

GSM telefoner kommer i en rekke størrelser og stiler som flip telefoner og PDAer. Satellitt-telefoner er mye større og gir mindre taletid.

Betydning

Både GSM- og satellitt-telefoner kan telefonkommunikasjon fra de fleste deler av verden.

Advarsel

Internasjonale roaming på GSM-nettverk eller bruke en satellittelefon kan være svært dyrt. Mens GSM-operatører i Europa har konkurransedyktige priser for reisende, kan priser være høyere for brukere av amerikanske nettverk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com